(SON KONU ) S22 VS POCO F4 GT

14k'ya düşmüştü trendyol satıcılı internette ama şuan bitmiş. Yazık oldu.

Batarya 1 günü zor bitiriyordu. 5,6 saat civarı ekran süresi alıyordum. Ama ben gün içinde çok kullanıyorum. Ayrıca onun kamera , ekran ve performansı ile şuan hangi telefonu karşılaştırırsın bilmiyorum. Her konuda yeterli yalnız alabilirsen 256gblik al

14k'ya düşmüştü trendyol satıcılı internette ama şuan bitmiş. Yazık oldu.

Batarya 1 günü zor bitiriyordu. 5,6 saat civarı ekran süresi alıyordum. Ama ben gün içinde çok kullanıyorum. Ayrıca onun kamera , ekran ve performansı ile şuan hangi telefonu karşılaştırırsın bilmiyorum. Her konuda yeterli yalnız alabilirsen 256gblik al
S22 kamerası güzel baya araştırdım 5 6 saat iyi değil ama ben genelde düşük parlaklık pil tasarrufu açık kullanıyorum her telefonu

Kötülemedim ki? Bu markaların sadece ilgimi çekmediğini ve hiç kullanmayacağım markalar olduğunu belirttim.
Bende senin için diyorum hocam zaten,f/p olursa o markaları tercih etmeni öneririm.
Ben kullandım ve yakınlarıma önerdim,Xiaomi dısında problem yaşayanı pek görmedim.Her ne kadar onların suçu olmasa da Google ile anlaşmasına bitene kadar Huwaei'yi çok başarılı buluyordum. :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,039
Üyeler
192,152
Son üye
feYzZzskwllq
Geri