(SON KONU ) S22 VS POCO F4 GT

Bu tabi ki senin kararın ben şahsi olarak Samsung diyorum. Poco, Huawei, Oppo, Realme vs çok bulaşmam bu tarz markalara
Keşke s22 çok isinmasaydi hiç düşünmezdim :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

poco çok üstün şarj hızı olsun batarya ekran kamera vs. mi 10 yerine s10 alıp pişman olmuştum bu şarj olayı çok sıkıntılı samsungta, poco al bence

fiyatı poco serisi için pahalı ama ismine değil özelliğine güvenmelisin bence
Bugün karar vermem gerek bakıyorum araştırıyorum bakalım

bütçeyi zorlamayacaksa hiç düşünmeden s22 al geç. asla üzmez. ısınma problemi var felan diyenler cihazı ölümüne zorlayanlardır. 7/24 pubg mobile+instagram tiktok gezenlerin cihazları tabii ki kısa ömürlü olur, ısınır. s22 yerine s21 de alabilirsin üzmeyecektir. şuanda s21 ultra kullanıyorum, üzmüyor.

Keşke s22 çok isinmasaydi hiç düşünmezdim :(

Bugün karar vermem gerek bakıyorum araştırıyorum bakalım
8k 24fps video kaydı yapmayacaksan s22ye gerek yok, s22nin artıları ekranının dynamic amoled olması, ekran gövde oranı, video çözünürlüğü(muhtemelen hiç kullanmayacaksın bile) poco'nun artıları şarj hızı, batarya, ekran boyutu, hafızası, rami, kamerası bunlar bence poco almak için yeterli bir sebep

bütçeyi zorlamayacaksa hiç düşünmeden s22 al geç. asla üzmez. ısınma problemi var felan diyenler cihazı ölümüne zorlayanlardır. 7/24 PUBG mobile+instagram tiktok gezenlerin cihazları tabii ki kısa ömürlü olur, ısınır. s22 yerine s21 de alabilirsin üzmeyecektir. şuanda s21 ultra kullanıyorum, üzmüyor.
ultra veya plus modeller tercih edilmezse şarj çok dayanmaz, s10 ile şarj 90dayken 2 saat civarı instagram facebook takılınca 30ları görüyorum

8k 24fps video kaydı yapmayacaksan s22ye gerek yok, s22nin artıları ekranının dynamic amoled olması, ekran gövde oranı, video çözünürlüğü(muhtemelen hiç kullanmayacaksın bile) poco'nun artıları şarj hızı, batarya, ekran boyutu, hafızası, rami, kamerası bunlar bence poco almak için yeterli bir sebep

ultra veya plus modeller tercih edilmezse şarj çok dayanmaz, s10 ile şarj 90dayken 2 saat civarı instagram facebook takılınca 30ları görüyorum
Anladim

bütçeyi zorlamayacaksa hiç düşünmeden s22 al geç. asla üzmez. ısınma problemi var felan diyenler cihazı ölümüne zorlayanlardır. 7/24 PUBG mobile+instagram tiktok gezenlerin cihazları tabii ki kısa ömürlü olur, ısınır. s22 yerine s21 de alabilirsin üzmeyecektir. şuanda s21 ultra kullanıyorum, üzmüyor.
Bakıyorum hala

benim batarya ölü de olabilir ama pek sanmıyorum, ilk aldığımda günde 1 kez şarj ediyordum

F4 GT alacaksan kameradan vazgeçeceksin. En iyi kamerayı istiyorum diyorsan ısınma ve pilden vazgeçip S22 alacaksın. Her şeyde en üstün bir tık altı olsa kabul ise S21.
Ben S21 alırdım.

F4 GT alacaksan kameradan vazgeçeceksin. En iyi kamerayı istiyorum diyorsan ısınma ve pilden vazgeçip S22 alacaksın. Her şeyde en üstün bir tık altı olsa kabul ise S21.
Ben S21 alırdım.
S21 cazip gibi ama güncelleme sorunu olcak diyolar s22 al diyolar çok karışık

Bide s22 arkası cam s21 arkasi plastikmis :( s22 13 k ya bulabilirsem onu alcam sanırım en mantıklısı o gibi
Kılıf takıp geçeceğin cihazın malzemesi çokta önemli değil ama sonuç olarak S22 cam. 13K'ya S22 bulamazsın diye düşünüyorum. Karar senin.

Ben kullandım. Eğer oyun telefonu arıyorsan alınmaz çünkü ısınıyor. Ama onun dışında normal. Sadece bataryası bana yetmiyordu, sattım
Ortalama ne kadar gidiyor batarya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri