Marshal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Ne açıdanbana ters ora
Ne açıdanbana ters ora
Kelebek sistem varsa kopya vermemekaşağı yazın hep beraber tartışalım
Hocam adamlara bilerek çarpaşağı yazın hep beraber tartışalım
*içerde adam oluncatuvalet kapılarını tekmele kırılana kadar
HAahaha baya iyimiş.Benim 12. Sınıf olduğum zaman yine bi Af sistemi vardı sürekli Af geliyordu. Okula bi' ara çok iyi hatırlıyorum 12. Sınıflardan bir tek ben gelmiştim, devamsızlık hakkımız sınırsızdı zaten. Ben evde yapacak bir şey bulamıyordum.
11'lerin kendine hayrı yok, 10. Sınıflar hayattan bezmiş. 9'lar tedirgin, korkuyla etrafa bakıyor falan. Okulda serseri gibi boş boş dolaşıyordum. Sonra dedim "ben neden sataşmıyorum?"
O zamanlar kilolu, cüsseli hani yapıştırdım mı indiren bir tiptim. Spor falan yapıyorduk işte. Boyda vardı az çok.
9'ların olduğu yere gittim (9-10-11-12 ayrı yerlerde ders işliyordu). Baktım, küçümsemek gibi olmasın ama %90'nı 1.50 boy. Göbeğime geliyorlardı
Ya şimdi o zamanlar sakalda uzatıyorum. Zaten ilk uzatışımdı sonra hep kestim. Uzaktan görseniz "bu 18 yaşında değil la" dersiniz. 30 yaşında adama benziyorum. Her neyse, çocuklar beni öğretmen sandı, "hoca geldi" falan dediler. Meğerse bunların öğretmeni o gün hastalanmış, nöbetçi öğretmen gelecekmiş ama bunlar nöbetçi öğretmeni tanımıyorlarmış. Bende oyuna ayak uydurayım dedim. İşte uzun lafın kısası o sınıfta 3-4 kişiyi tahtada azarlamıştım çok pis. Çocuklar bayağı korkmuştu. Tam şakayı bitirecektim koridordan nöbetçi hocanın sesi geldi. Ben direkt fırladım.
Sonra ne oldu bilmiyorum, o günden sonra gelmedim zaten.
Burdakiler bizden büyük ya moralim 0aşağı yazın hep beraber tartışalım