Neler Yeni

Son umudumuz bugün arkadaşlar

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Bugün bilim kurulu toplanıyor. Sınavlar ile alakalı son umudumuz bugün. Ben çalışıyorum imkanım var şükür, fakat imkanı olmayan var koronalı olupta haberi olmayan var sınavda bi kişiye bulaşşa kim verecek hesabını. Evt sınav kaygım var fakat çalışıyorum sağlık kaygım sınav kaygısının çok üstünde sağlık daha önemli. Bazıları var iyi açılsın gidin sınav olun yatıyorsunuz 1 yıldır evde diyor. Biz mi çıkardık koronayı biz mi evde oturmayı seçtik yapmayın gözünüzü seveyim empati kurun. Ailesinde yaşlı olan var, hastalığı olan var Allah korusun çok riskli, uzaktan eğitime giremeyen köyde imkanı olmayan çok liseli var kendimi düşünmüyorum bi tek, empati kurup herkesi düşünüyorum İnşallah ertelenir. Bakın iptal olsun demiyorum ertelensin. Herkesin yorumuna saygı duyuyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
iyi açılsın gidin sınav olun yatıyorsunuz 1 yıldır

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Bugün bilim kurulu toplanıyor. Sınavlar ile alakalı son umudumuz bugün. Ben çalışıyorum imkanım var şükür, fakat imkanı olmayan var koronalı olupta haberi olmayan var sınavda bi kişiye bulaşşa kim verecek hesabını. Evt sınav kaygım var fakat çalışıyorum sağlık kaygım sınav kaygısının çok üstünde sağlık daha önemli. Bazıları var iyi açılsın gidin sınav olun yatıyorsunuz 1 yıldır evde diyor. Biz mi çıkardık koronayı biz mi evde oturmayı seçtik yapmayın gözünüzü seveyim empati kurun. Ailesinde yaşlı olan var, hastalığı olan var Allah korusun çok riskli, uzaktan eğitime giremeyen köyde imkanı olmayan çok liseli var kendimi düşünmüyorum bi tek, empati kurup herkesi düşünüyorum İnşallah ertelenir. Bakın iptal olsun demiyorum ertelensin. Herkesin yorumuna saygı duyuyorum.
Bu yatıyorsunuz diyen insanlar çalışanların gözünden bakarak yorum yapmıyorlar.Her şeyi basitmiş gibi eleştiren tipler.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Genelleme olarak paylaşıyorum.Kimse üstüne alınmasın.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
iyi açılsın gidin sınav olun yatıyorsunuz 1 yıldır
Küfür edicem yasak
Mesaj otomatik birleştirildi:

solcugazete_20210221_8.jpg

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
AhmetRasim Kucukusta Twitter'da: "OKULLARI KAPATMANIN BİR DELİLİ YOKTUR VE ÇOCUKLARA ZARAR VERİR https://t.co/FtvV7cM3ij" / Twitter
He Bide vaka sayıları arteken Kısmını iyi Okumak lazım.
AhmetRasim Kucukusta Twitter'da: "Müjdeler olsun! Vaka sayısı artarken ağır hasta ve ölümlerin azalıyor olması iyiye işarettir. İnşallah bu gidişat hızlanarak devam eder." / Twitter

Ahmet Rasim Küçükusta; Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Profesör Doktor.

1955 yılında Kayseri'de doğdu. 1973'te İstanbul Erkek Lisesi'nden, 1979'da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

1984 yılında göğüs hastalıkları uzmanı olan Küçükusta 1986'da doçent, 1996'da profesör unvanı aldı. 2008 tarihinde emekli olarak üniversiteden ayrılan Küçükusta halen özel muayenehanesinde çalışmayı sürdürüyor.
Gencler ben Mezun bir Kardeşinizim acın Dinleyin Ahmet Hocanızı bakın nediyor Bunları Feleket Tellaları Söylemez.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Küfür edicem yasak
Az adamlığın varsa edersin.
Boş laf yapma.
1614248214993.png

Okuma konusunda bu kadar yeteneksizseniz benim suçum değil :D

Umarım ironidir yoksa akıl sağlığın yerinde mi diye endişeleniyorum.
1614248237695.png

Aynısını sana da yazayım.

Ek olarak burada beyin olayına girmeniz de yaşınızı belli ediyor.

Çoğunuz adam akıllı çalışmadı.
Virüs sadece sizde varmış gibi davranmayın. Bazılarınız var yok okul bir sonraki sene devam etsin yok üniversite sınavı olmasın. Başka arzunuz var mı? Verelim mi ülkeyi size?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Az adamlığın varsa edersin.
Boş laf yapma.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Aynısını sana da yazayım.

Ek olarak burada beyin olayına girmeniz de yaşınızı belli ediyor.

Çoğunuz adam akıllı çalışmadı.
Virüs sadece sizde varmış gibi davranmayın. Bazılarınız var yok okul bir sonraki sene devam etsin yok üniversite sınavı olmasın. Başka arzunuz var mı? Verelim mi ülkeyi size?
(!) koyabilirdin mesala!?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR