Neler Yeni

Son zamanlarda dünya kayıyormuş gibi bir şey yaşıyorum .

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Son zamanlarda başım aşırı dönüyor sanki yeryüzü ayaklarımın altında kayıyormuş hissiyatı uyandırıyor sizce doktora gitsem mi ailem eczane de tansiyon ölçtürmemi söyledi eğer normal ise gitmemi tavsiye ettiler

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
banada oluyor anlık deprem oluyor gibi

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Son zamanlarda başım aşırı dönüyor sanki yeryüzü ayaklarımın altında kayıyormuş hissiyatı uyandırıyor sizce doktora gitsem mi ailem eczane de tansiyon ölçtürmemi söyledi eğer normal ise gitmemi tavsiye ettiler
Bana da çok oluyor tansiyonum düştüğünde fakat insandan insana değişiyor.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
oğuzhan ege

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bana çok olmuştu. Her seferinde kan tahlili yapıldı.
Sonuç:
Doktor dedi ki:

Bakın ( aileme ) bu çocuk çok üzgün. Bunu hayata bağlayacak şeyler yapın. Aşırı kötü şeyler yaşamış.
Bir de vitamin ilacı yazıyorum.

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Banada uykusuz olduğumda oluyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Birçok sebepten olabilir google'dan araştırma direkt kendini ölü bulabilirsin :')
Doktora git bakalım belki kulak içinde ufak bir sorun olabilir 🌹. Rahatça tedavi ederler merak etme. Veya uykusuzluk ve üzüntü de bir tık dengeni psikolojik olarak etkilemiş olabilir.

Bin farklı sebep olabilir en olası olan şey, kulak içinde denge sıvıları diyeyim çok ayrıntıya girmeyeyim basit bir sorun olabilir. Merak etme tedavisi kolay diye biliyorum:').
Eğer ufak tefek şeyleri takıyorsan sal kendini biraz 🌝

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,760
Üyeler
161,488
Son üye
Flwz
Top Bottom