sonoyuncu oynuyordum yayında makro kullanıyorum dedim ve 50 abone kaybettim

arda55

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,145
sonoyuncu oynuyordum yayında a tuş ayarlarımı sordu biri bende f de ve r de makro var dedim onlarda autoclicker sandı aslında tuş atamaydı sadece r ye basınca 8 f ye basınca 9. slota gidiyordu 100 abonem vardı ve 50 taesini kaynettim ne yapacağım?

sonoyuncu oynuyordum yayında a tuş ayarlarımı sordu biri bende f de ve r de makro var dedim onlarda autoclicker sandı aslında tuş atamaydı sadece r ye basınca 8 f ye basınca 9. slota gidiyordu 100 abonem vardı ve 50 taesini kaynettim ne yapacağım?
açıklama yayını çek bunları söyle bence

Demeseydin ne yapabiliriz

kanka bir şey söyleyeyim
makro açtım ban yemedim
bilet attım ve dedim
lütfen cps ısınırlandırın makrosuz oynamak imkansız ben de makro ile oynadım banımı atın ama cps sınırı getirin dedim
halen banlanmadım
kısacana hile bakımından uğraşmıyorlar craftrise daha iyi şuan

Yapacak bir şey yok. Biraz daha açık konuşabilirdiniz.

açıklama yayını çek bunları söyle bence
Kaybeden aboneleri geri gelmez çünkü abonelikten çıktıkları için youtube algoritması otomatik olarak o kanalı artık beğenmediğini sanıyor ve o kanalın videolarını daha önermiyor.

kanka bir şey söyleyeyim
makro açtım ban yemedim
bilet attım ve dedim
lütfen cps ısınırlandırın makrosuz oynamak imkansız ben de makro ile oynadım banımı atın ama cps sınırı getirin dedim
halen banlanmadım
kısacana hile bakımından uğraşmıyorlar craftrise daha iyi şuan
Valla 15 e sınırladım çatır çatır dalıyorum.

Yapıcak bir şey yok söylemeseydiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri