sonoyuncu oynuyordum yayında makro kullanıyorum dedim ve 50 abone kaybettim

sonoyuncu oynuyordum yayında a tuş ayarlarımı sordu biri bende f de ve r de makro var dedim onlarda autoclicker sandı aslında tuş atamaydı sadece r ye basınca 8 f ye basınca 9. slota gidiyordu 100 abonem vardı ve 50 taesini kaynettim ne yapacağım?
O kadar aktıf izleyicin var mıydı ki?

Ben geçen ban yemiştim ordan,arkdaşın hesabı kasıyordum bedwarsta 4-5 kere adamlara 360 trickshot attım havadan,dokunamıyorlar :D Sonra arkadaşım aradı bu ne lan diye falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bedwars gelin :D
360 çok zevkli oluyo bende sıkılınca arena pvp de bow vs girip yapıom

En son kardeşimle son oyuncuda 2018 de hungergame oyununa tabelaya tıklayarak giriyordum :) güzel günlerdi
Eskiden arkadaşlarımla arkadan skype açıp oynardım tabii şimdi gözümde craft rise daha iyi

Yok sadece kılıç ile kafa atan biriyim ne olta oynarım ne başka bir şey sadece kılıç.
Benim terleye terleye yaptığım cps'i basılı tutarak yapıyorsun ya, daha da bir şey demiyorum

Benim terleye terleye yaptığım cps'i basılı tutarak yapıyorsun ya, daha da bir şey demiyorum
Hocam size önerim 150 TL'ye rampage phoenix smx r22 alın tam butterfly mousesi,elim gıdım yorulmuyor adamlar makro zannediyor aim çok kolay alınıyor.

Minecraft oynamıyorum ama değerli bir şey galiba.
tanesi 115 tl (acaba bu çekiişi yapmayıp bilgisayar mı güçlendirseydim 2300 tl gitti neyse tümünü çekiliş yapmadım heüz teker teker )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam size önerim 150 TL'ye rampage phoenix smx r22 alın tam butterfly mousesi,elim gıdım yorulmuyor adamlar makro zannediyor aim çok kolay alınıyor.
ben butterfly l aiim alamıyom jitterde hem elim yorulmuyo hem dshs iyi aim alıyom

Geri