Neler Yeni

sonoyuncu oynuyordum yayında makro kullanıyorum dedim ve 50 abone kaybettim

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
sonoyuncu oynuyordum yayında a tuş ayarlarımı sordu biri bende f de ve r de makro var dedim onlarda autoclicker sandı aslında tuş atamaydı sadece r ye basınca 8 f ye basınca 9. slota gidiyordu 100 abonem vardı ve 50 taesini kaynettim ne yapacağım?
O kadar aktıf izleyicin var mıydı ki?

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Ben geçen ban yemiştim ordan,arkdaşın hesabı kasıyordum bedwarsta 4-5 kere adamlara 360 trickshot attım havadan,dokunamıyorlar :D Sonra arkadaşım aradı bu ne lan diye falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bedwars gelin :D
360 çok zevkli oluyo bende sıkılınca arena pvp de bow vs girip yapıom

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
En son kardeşimle son oyuncuda 2018 de hungergame oyununa tabelaya tıklayarak giriyordum :) güzel günlerdi
Eskiden arkadaşlarımla arkadan skype açıp oynardım tabii şimdi gözümde craft rise daha iyi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Benim terleye terleye yaptığım cps'i basılı tutarak yapıyorsun ya, daha da bir şey demiyorum
Hocam size önerim 150 TL'ye rampage phoenix smx r22 alın tam butterfly mousesi,elim gıdım yorulmuyor adamlar makro zannediyor aim çok kolay alınıyor.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Minecraft oynamıyorum ama değerli bir şey galiba.
tanesi 115 tl (acaba bu çekiişi yapmayıp bilgisayar mı güçlendirseydim 2300 tl gitti neyse tümünü çekiliş yapmadım heüz teker teker )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam size önerim 150 TL'ye rampage phoenix smx r22 alın tam butterfly mousesi,elim gıdım yorulmuyor adamlar makro zannediyor aim çok kolay alınıyor.
ben butterfly l aiim alamıyom jitterde hem elim yorulmuyo hem dshs iyi aim alıyom

Top Bottom