bomb has been plantedArkadaşlar bir çok kişi psu kötü kasa kötü ana kart öyle olmaz böyle olmaz demesin lütfen zevkler ve renkler tartışılmaz
Hayırlı olsunlarınızı alırım!!!
Not: O fiyata rtx 2070 süper ryzen3600 alınır diyen arkadaşlar gidip kendilerine toplayabilir benim imkanlarım bu kadardı
Monitör: Rampage rm-344 23.8'' 144Hz
Klavye: Rampage X-JAMMER raınbow ıllumınated gamıng keybord
Mouse: Rampage X-JAMMER professıonal gamıng mouse
Kulaklık: Rampage X-JAMMER ıllumınated gamıng headset
Monitör ve aksesuarların hepsi bugün ŞOK'tan alındı arkadaşlar hepsi toplam 1550-1600 TL arası tuttu//
Alıntıyı görüntüle
DARISI BÜTÜN KARDEŞLERİMİN BAŞINA
evet kesinlikle 2070 ile daha iyi fps sonuçları alabilirdik lakin artık o kadar çok bekledimki bu an için sabır sabır bir yere kadar böylesi hayırlısıymış diyelim teşekkürler daha iyileri sizlerin olsunSonucta 1080p ekranda gene oynanırdı.
Bende bu düşünce ile topladım misal 2 aydır bekliyorum. 2070super 2k için bile +100fps demektir.
Ama genede hayırlı ugurlu olsun.
len bak benımdeiçim kıpır kıpır bende beklemekten harap oldum :d biliyorum o içindeki duyguyu hadi hayırlısı pubg oynuyonmu pubg :devet kesinlikle 2070 ile daha iyi fps sonuçları alabilirdik lakin artık o kadar çok bekledimki bu an için sabır sabır bir yere kadar böylesi hayırlısıymış diyelim teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun
Üstad o klavyeyi bende almayı düşünüyorum nasıl guzelmi 99 tl demi.Arkadaşlar bir çok kişi psu kötü kasa kötü ana kart öyle olmaz böyle olmaz demesin lütfen zevkler ve renkler tartışılmaz
Hayırlı olsunlarınızı alırım!!!
Not: O fiyata rtx 2070 süper ryzen3600 alınır diyen arkadaşlar gidip kendilerine toplayabilir benim imkanlarım bu kadardı
Monitör: Rampage rm-344 23.8'' 144Hz
Klavye: Rampage X-JAMMER raınbow ıllumınated gamıng keybord
Mouse: Rampage X-JAMMER professıonal gamıng mouse
Kulaklık: Rampage X-JAMMER ıllumınated gamıng headset
Monitör ve aksesuarların hepsi bugün ŞOK'tan alındı arkadaşlar hepsi toplam 1550-1600 TL arası tuttu//
Alıntıyı görüntüle
DARISI BÜTÜN KARDEŞLERİMİN BAŞINA
kötü yanını söyleyebilir misiniz acabaAnakart kötü
hocam sabredin derim cumayı bekleyin belki bir inidirim olur ama sanmıyorum hiç olsun oynuyorum ekleee beni Dlen bak benımdeiçim kıpır kıpır bende beklemekten harap oldum :d biliyorum o içindeki duyguyu hadi hayırlısı PUBG oynuyonmu PUBG :d
çokta ahım şahım değil klavye ama fiyatına göre gayet başarılı alınabilir!Üstad o klavyeyi bende almayı düşünüyorum nasıl guzelmi 99 TL demi.
Hayırlı olsun bu arada
O fiyata daha iyi bir anakart olması. Hem de çok.kötü yanını söyleyebilir misiniz acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sabredin derim cumayı bekleyin belki bir inidirim olur ama sanmıyorum hiç olsun oynuyorum ekleee beni D
çokta ahım şahım değil klavye ama fiyatına göre gayet başarılı alınabilir!
Mesaj otomatik birleştirildi:
o konuda hak veriyorum sana bu fiyata daha güzel ana kartlar da topalyabilirdik ama beni tatmin eden kısmı x2 m2ssd olması ve ileriye dönük bir ana kart için yeterli bir seviyede olması bana yetip arttı tatmin etti fazlasıylaO fiyata daha iyi bir anakart olması. Hem de çok.
O paraya b550 varken neden alalım ki en iyi b450'lerden olabilir fakat o paraya b550 gaming plus alabilirdinizkötü yanını söyleyebilir misiniz acaba
B550-A PRO aynı özellikleri karşılıyor. Ayrıca b450 olan 125A iken B550-A PRO 200A. Ciddi fark.o konuda hak veriyorum sana bu fiyata daha güzel ana kartlar da topalyabilirdik ama beni tatmin eden kısmı x2 m2ssd olması ve ileriye dönük bir ana kart için yeterli bir seviyede olması bana yetip arttı tatmin etti fazlasıyla