-Mehmet-
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,931
- İsim
- Mehmet Aslan
Arkadaşlar uzunca bir süredir klavye arayışındaydım ve sonunda aradığım klavyeyi buldum
Amazon fırsat ürünleri kampanyasından Ajazz markasının Ak 992 model klavyesini vergi dahil 1880 TL ye satın aldım. Şansıma kampanyalı stoğun son ürününü ben aldım
Klavyeyi seçerken aradığım olmazsa olmaz kriterlerim bunlardı:
Sizce doğru bir seçim mi yaptım ? Modüler olması çok güzel çünkü ileride klavyeyi modlamayı düşünüyorum bu yüzden rengine aldırış etmedim. Ve son bir soru sizce bu klavyeye Transparan keycaps alsam aydınlatmasından güzel verim alabilir miyim ? İnceleme videosunu aşağıya bıraktım ışık testi video sonunda
Amazon fırsat ürünleri kampanyasından Ajazz markasının Ak 992 model klavyesini vergi dahil 1880 TL ye satın aldım. Şansıma kampanyalı stoğun son ürününü ben aldım
Klavyeyi seçerken aradığım olmazsa olmaz kriterlerim bunlardı:
- Kablosuz olması
- Mekanik olması
- Numlock dahil tam boyutlu olması
- Hot Swap olması
- Yazılım destekli RGB aydınlatmasının olması
- Kablolu kullanırken şarj olması
- Red switch olması
- Türkçe q düzeninin olmaması
- Tuşların Transparan olmaması
- Anti Ghosting olmaması
- Masamla uyumsuz renk olması
Sizce doğru bir seçim mi yaptım ? Modüler olması çok güzel çünkü ileride klavyeyi modlamayı düşünüyorum bu yüzden rengine aldırış etmedim. Ve son bir soru sizce bu klavyeye Transparan keycaps alsam aydınlatmasından güzel verim alabilir miyim ? İnceleme videosunu aşağıya bıraktım ışık testi video sonunda