Sonunda Bilgisayarı Alıyorum!

Rammstein

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,734
Yaklaşık 1 haftadır sistem hakkında bir sürü konu açtım. Forumdakilerle birlikte aquarius-5an'ı uygun bulduk. Sisteme ryzen 5 1600 af gtx 1650 super 16 gb ram özelleştirmelerini yapıp yarın sipariş ediyorum. Fps testlerini monitör de gelince paylaşırım. Daha fazla başınızı ağrıtmayacağım söz 😁.

Yaklaşık 1 haftadır sistem hakkında bir sürü konu açtım. Forumdakilerle birlikte aquarius-5an'ı uygun bulduk. Sisteme ryzen 5 1600 af gtx 1650 super 16 gb RAM özelleştirmelerini yapıp yarın sipariş ediyorum. Fps testlerini monitör de gelince paylaşırım. Daha fazla başınızı ağrıtmayacağım söz 😁.

kurtulduk sonunda bu arada gamegaraj parayı kaldırdı bizden hee :)

Yaklaşık 1 haftadır sistem hakkında bir sürü konu açtım. Forumdakilerle birlikte aquarius-5an'ı uygun bulduk. Sisteme ryzen 5 1600 af gtx 1650 super 16 gb RAM özelleştirmelerini yapıp yarın sipariş ediyorum. Fps testlerini monitör de gelince paylaşırım. Daha fazla başınızı ağrıtmayacağım söz 😁.
Almadan bir önerim var kankam. Ekran kartını 1660S yapıp rami düşürünce alabiliyorsan öyle almanı öneririm. Ram önemli ama alacağın performans böyle daha fazla olur.

hayırlı olsun ayrıca

Benim tavsiyem 1660 la 8gb ram al black friday den 8gb ram daha alır takarsın ozamana kadarda para biriktirirsin

Almadan bir önerim var kankam. Ekran kartını 1660S yapıp rami düşürünce alabiliyorsan öyle almanı öneririm. RAM önemli ama alacağın performans böyle daha fazla olur.
Hocam kendi paramla almadığımdan mütevellit sonradan ekleme yapamayacağım. Kendi gelirim yok yani.

hayırlı uğurlu olsun Allah bize de kısmet eder inşallah (:

Geri