Neler Yeni

Sonunda deathadder v2 aldım

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
sonunda Deathadder v2 yi alabildim aylardır konu açıyordum ama son karar olarak deathadder v2 seçtim h.o alırım g.o olma ihtimali yok zaten deathadder v2 de

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Tamamda neden 2 kere aynı konuyu açtın, h.o demicem inat ettim çünkü diğer konuda dedim.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamda neden 2 kere aynı konuyu açtın, h.o demicem inat ettim çünkü diğer konuda dedim.
ya ama o deathadder elite ydi almadım onu sabahtan beri bunu almak için uğraşıyorum 50 TL indirimle

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
ya ama o deathadder elite ydi almadım onu sabahtan beri bunu almak için uğraşıyorum 50 TL indirimle
Ozaman hayırlı olsun hayrını gör güzeldir umarım, beğendiysen söyle bende almayı düşünüyorumda.

HoYeon Jung

80+ Gold
Aynen kanka ya bende 90TL'ye mouse falan arıyorum. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Hayırlı olsun kral. Birkaç gündür konularını görüyorum, sonunda almışsın. Bildiğim kadarıyla V2'deki sensör, o fiyatlardaki en iyi sensör. Umarım daha iyileri nasip olur :)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

equinoxx

80+ Bronze
Hayırlı olsun kanks

01adanalı

80+ Silver
Hayırlı Olsun güzel günlerde kullan.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
sonunda Deathadder v2 yi alabildim aylardır konu açıyordum ama son karar olarak deathadder v2 seçtim h.o alırım g.o olma ihtimali yok zaten deathadder v2 de
Hayırlı olsun dostum. Galiba biraz benim sayemde aldın gibi. Çünkü DeathAdder V2 indirim de diye bir konu açmıştım sen de oradan görmüştün galiba. Güzel bir şeye vesile olmak mutluluk verici.

equinoxx

80+ Bronze
Hayırlı olsun dostum. Galiba biraz benim sayemde aldın gibi. Çünkü DeathAdder V2 indirim de diye bir konu açmıştım sen de oradan görmüştün galiba. Güzel bir şeye vesile olmak mutluluk verici.
VADAAAA

Top Bottom