Neler Yeni

Sonunda Fiber İnternet Geldi Ancak Geçemiyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
15 katrilyon yıl sonra alt sokaktan fiber çektiler ama fibere geçemiyorum çünkü türj telekomun taahhütü var 2021/9/17 de bitiyor normalde bu ay bitecekti ama 6 ay çiftlikte kaldığımız için dondurduk taahhütde 6 ay uzadı arayıp sorduğumda cayma bedeli yaklaşık 300 tl diye söyledi ama bu cayma bedeli nasıl hesaplanıyor birde millenicom başka sağlayıcıdan geçenlerin cayma bedelinin bi kısmını ödüyormu bi bilgi bulamadım türk telekomda paket yükseltsem 130-140 tl kimse 35mbps ye o kadar para vermez bende vermek istemiyorum aklıma şu da takıldı taahhütlü adsl16mbps internetimiz 80 tl olarak duruyordu aylık ücret ama bize 59 geliyor her ay neden böyle paket yükseltsem 130 tllik paket 110 tl yada daha altına falanmı gelecek neden böyle ?

türk telekom 80 tllik paket neden bana 59 olarak geliyor(sanırım dondururken ödediğimiz para yüzünden daha düşük paraya geliyor)

cayma bedeli neye göre hesaplanıyor

millenicom cayma bedelini ödüyormu (millenicom iyi mi?)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1620460893506.png

türknet falan önermeyin internet gidince muhattap ararım ben

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Turknet 120tl karşılıyor aylık sabit 85 tl modem var 100 mbit 8 up 1 ay bedava kod var elimde
Millenicom 200 tl karşılıyor aylık sabit 130 tl modem var 100 mbit 8 up

Cayma bedeli senin kullandığım indirimler veya ödeyeceğin fatura tutarından hangisi düşük ise ona göre hesaplanıyor.

Ben olsam Türknet alırım. Fiberde hat değerleri olmadığı için sıkıntısız kullanırsın.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turknet 120tl karşılıyor aylık sabit 85 TL modem var 100 mbit 8 up 1 ay bedava kod var elimde
Millenicom 200 TL karşılıyor aylık sabit 130 TL modem var 100 mbit 8 up

Cayma bedeli senin kullandığım indirimler veya ödeyeceğin fatura tutarından hangisi düşük ise ona göre hesaplanıyor.

Ben olsam Türknet alırım. Fiberde hat değerleri olmadığı için sıkıntısız kullanırsın.
internet gittiğinde yada bi sorunun olduğunda tek başına kalmasan bende türknet isterdim 35mbps paketini düşünüyorum 100 zaten biraz fantazi oluyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
internet gittiğinde yada bi sorunun olduğunda tek başına kalmasan bende türknet isterdim 35mbps paketini düşünüyorum 100 zaten biraz fantazi oluyor
100 ile 35 aynı fiyat dostum fibersen sabit 85tl başka paket yok. 100 mbit 85tl. Fiber sorun yaşatmaz zaten ondan türknet. VDSL olsa milleni öneririm. Turknet için 1 aylık kod da mevcut elimde.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
100 ile 35 aynı fiyat dostum fibersen sabit 85tl başka paket yok. 100 mbit 85tl. Fiber sorun yaşatmaz zaten ondan türknet. VDSL olsa milleni öneririm. Turknet için 1 aylık kod da mevcut elimde.
1620461212195.png
türknet 100 vermiyor

1620461251204.png

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Turknet de dahilse altyapiya turknete geciniz. Cayma bedelinizin tamamını veya bir kısmını ödüyorlar.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Turknet de dahilse altyapiya turknete geciniz. Cayma bedelinizin tamamını veya bir kısmını ödüyorlar.
aynı fiyat aynı hızı veriyorlar türknetde konuşabileceğin birileri yok destek kaydıda çok uzun sürede cevap veriyor şikayetçisi çok

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
aynı fiyat aynı hızı veriyorlar türknetde konuşabileceğin birileri yok destek kaydıda çok uzun sürede cevap veriyor şikayetçisi çok
Ben aradığında direk cikmislardi. Öyle bir sorun varsa mahallenizde yapacak bişi yok

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Fiber olduguna emin misin dostum? Hangi firmanın fiberi?
türk telekom alt sokaktaki kutudan çekildi kablo uzun olduğu için düşük gösteriyor

15 katrilyon yıl sonra alt sokaktan fiber çektiler ama fibere geçemiyorum çünkü türj telekomun taahhütü var 2021/9/17 de bitiyor normalde bu ay bitecekti ama 6 ay çiftlikte kaldığımız için dondurduk taahhütde 6 ay uzadı arayıp sorduğumda cayma bedeli yaklaşık 300 TL diye söyledi ama bu cayma bedeli nasıl hesaplanıyor birde millenicom başka sağlayıcıdan geçenlerin cayma bedelinin bi kısmını ödüyormu bi bilgi bulamadım türk telekomda paket yükseltsem 130-140 TL kimse 35mbps ye o kadar para vermez bende vermek istemiyorum aklıma şu da takıldı taahhütlü adsl16mbps internetimiz 80 TL olarak duruyordu aylık ücret ama bize 59 geliyor her ay neden böyle paket yükseltsem 130 tllik paket 110 TL yada daha altına falanmı gelecek neden böyle ?

türk telekom 80 tllik paket neden bana 59 olarak geliyor(sanırım dondururken ödediğimiz para yüzünden daha düşük paraya geliyor)

cayma bedeli neye göre hesaplanıyor

millenicom cayma bedelini ödüyormu (millenicom iyi mi?)

Alıntıyı görüntüle

türknet falan önermeyin internet gidince muhattap ararım ben
Fiber olduguna emin misin dostum? Hangi firmanın fiberi?
fiber yazıyor

Ben aradığında direk cikmislardi. Öyle bir sorun varsa mahallenizde yapacak bişi yok
bilemiyorum tr de internet işi çok karışık

birde ben eskiden beri böyle biliyorum destek falanmı açtılar normalde bağlatırken tak diye arıyorlar ama geri aradığında ulaşamıyorsun

50 TL'ye altyapısı olmayan çiftlik evine yaptırsam interneti 180 gün sonra iptal ettirsem olurmu öyle @alpolojix / Leroxy

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
türk telekom alt sokaktaki kutudan çekildi kablo uzun olduğu için düşük gösteriyor

fiber yazıyor

bilemiyorum tr de internet işi çok karışık

birde ben eskiden beri böyle biliyorum destek falanmı açtılar normalde bağlatırken tak diye arıyorlar ama geri aradığında ulaşamıyorsun

50 TL'ye altyapısı olmayan çiftlik evine yaptırsam interneti 180 gün sonra iptal ettirsem olurmu öyle @alpolojix / Leroxy
Fiber uzunluktan hız kaybetmez. Aşırı uzun olmadığı sürece.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Fiber uzunluktan hız kaybetmez. Aşırı uzun olmadığı sürece.
bilemiyorum yanlış gösteriyor olabilir çokta uzun değil zaten tahmini hızı yazıyor bende 35 lik paketten alacağım çokta problem olmaz

Top Bottom