Yardım Sonunda fiber kutu geldi yardım lazım.

OMARZ

80+
Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar fiber kutu geldi tahminen ne zaman aktif olur. bide daire kapısının önüne kadar çekilen beyaz kabloyu bizmi daire içine alacağız, yoksa alt yapı aktif olduğu zaman, internet başvurusu yaptıktan sonra TT ekiplerimi içeri alacak süreci deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim teşekkürler.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-06-18 saat 14.54.21_fc0d90ce.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-18 saat 14.54.21_fc0d90ce.webp
    38 KB · Hit: 66
  • WhatsApp Görsel 2025-06-21 saat 21.14.25_1f33b687.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-21 saat 21.14.25_1f33b687.webp
    56 KB · Hit: 69
Arkadaşlar fiber kutu geldi tahminen ne zaman aktif olur. bide daire kapısının önüne kadar çekilen beyaz kabloyu bizmi daire içine alacağız, yoksa alt yapı aktif olduğu zaman, internet başvurusu yaptıktan sonra TT ekiplerimi içeri alacak süreci deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim teşekkürler.
aktifleşme süresi 1-2 ay gibi oluyor beyaz kabloyu ekip yapıyor tt ekipleri yapıyor daire içerisine almayı sen sadece altyapı bekleyceksin eger fiber desteklerse bildirim yapacaksın diger bütün işlemleri tt ekipleri yapıyor ben türknet abonesiyim öyle yapmışlardı.
hayırlı olsun :)

çekmiş işte kapıya kadar knk pay da bırakmış sen istediğin yerden içeri alırsan kabloyu daha iyi

Türktelekom üzerinde bir aboneliğiniz var ise sizi arayacaklar ve randevu oluşturacaklar gelip evinize eski modeminizi değiştirip yenisi vereceklerdir. Bana böyle yapıldı eğer aboneliğiniz yoksa büyük ihtimal abone olduğunuz zaman yapacaklar.

aktifleşme süresi 1-2 ay gibi oluyor beyaz kabloyu ekip yapıyor tt ekipleri yapıyor daire içerisine almayı sen sadece altyapı bekleyceksin eger fiber desteklerse bildirim yapacaksın diger bütün işlemleri tt ekipleri yapıyor ben türknet abonesiyim öyle yapmışlardı.
hayırlı olsun
teşekkür ederim bilgi için .

Bizede aynısı geldi bugün, fiber oluyosa çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,659
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri