hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsinbugün geldi arkadaşlar 2 haftalık hasret sona erdi
Bebek misin bee
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsinbugün geldi arkadaşlar 2 haftalık hasret sona erdi
Bebek misin bee
2 hafta sonra yaşanacak olay benim içinbugün geldi arkadaşlar 2 haftalık hasret sona erdi
Bebek misin bee
Fotoyu görünce benimde aklıma 4060 başka bir şey gelmedi o kadar belliki4060 mı o nerde görsem tanırım
Hocam başınıza ne geldivay be ekran kartı alıpta sorunsuz kullananları görünce cidden hayattaki şansımı... diyorum.
Hayırlı olsunbugün geldi arkadaşlar 2 haftalık hasret sona erdi
Bebek misin bee
Hocam başınıza ne geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun
Geçmiş olsun hocam. Bende de cw vardı da sizinki baya fazlaymışÇözüldü✓ - İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.
ekran kartını incehesaptan 26.11.2023 tarihinde sipariş verdim 28 ince ulaştı ama 29 unda anca açıp test edebildim ve sonuç. videodaki gibi ürün sıfır daha önce hiç açılmamış ama öyle bir bobin sesi var ki çıldırıyorum kaçtane kart gördüm böylesini görmedim ve bundan şunu anladımki colorful'u...forum.donanimarsivi.com
teşekkür ederim nasip mi diyim şans mı diyim bilemiyorum.Geçmiş olsun hocam. Bende de cw vardı da sizinki baya fazlaymış
EvetAynı monitörden var memnunmusunuz
hayırlı olsun anakart nedir hocam çok güzel gözüküyorbugün geldi arkadaşlar 2 haftalık hasret sona erdi
Bebek misin bee