Çözüldü✓ Chrome da ublock origin sona erdi, yerine ne kullanabilirim...

Ben Firefox kullanıyorum yıllardır aşırı memnunum, yedek ikinci tarayıcı olarak da Chrome kullanıyorum, onda da bi ayarla uBlock origin kullanmaya devam edebiliyorsun. Sadece elle yüklemen gerekiyor legacy extension olarak, Lite olmak zorunda değil yani. Ama bırakın artık Chrome u bence de
Screenshot 2025-08-01 at 02-14-27 Ublock origin has been permanently disabled for chrome r_yo...webp

ublock lite diyenler ciddi doktora görünsün, ben bu kadar işlevsiz blocker görmedim, bu işin çözümü edge yada brave kullanıp ublock origin kurmak, zaten bravenin kendi engelleyicisi ublock kadar engelliyor reklamları, ama çerezleride engelliyor, bu yüzden bazı sitelerde kapatmak zorunda kalıyorsun, ublock origin yüklüyse o sayfayı kurtarıyor, brave tasarım olarak çok işlevsel fakat uzun kullanımda fazla ram şişiriyor

ublock lite diyenler ciddi doktora görünsün, ben bu kadar işlevsiz blocker görmedim, bu işin çözümü edge yada brave kullanıp ublock origin kurmak, zaten bravenin kendi engelleyicisi ublock kadar engelliyor reklamları, ama çerezleride engelliyor, bu yüzden bazı sitelerde kapatmak zorunda kalıyorsun, ublock origin yüklüyse o sayfayı kurtarıyor, brave tasarım olarak çok işlevsel fakat uzun kullanımda fazla ram şişiriyor

Ekler

• 1754004013728.webp
    1754004013728.webp
    47 KB · Hit: 14
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,017
Üyeler
184,717