Neler Yeni

ublock origin artık youtube işe yaramıyor

1721

80+ Bronze
para vermeye gerek yok. iki bilgisayarda da privacy badger ve adguard var. reklam falan çıkmıyor. twitch kullanırken reklam çıkıyordu, onu da çözmüşler

Berkyozclk

80+ Bronze
para vermeye gerek yok. iki bilgisayarda da privacy badger ve adguard var. reklam falan çıkmıyor. twitch kullanırken reklam çıkıyordu, onu da çözmüşler
konuyu actıgımda youtube reklam engelleyici var izleyemezsin diyodu ama suan bi problem yok herhangi bir sey yapmadım twitchte reklam izlemitom ublock origin kullanıyorum

1721

80+ Bronze
konuyu actıgımda youtube reklam engelleyici var izleyemezsin diyodu ama suan bi problem yok herhangi bir sey yapmadım twitchte reklam izlemitom ublock origin kullanıyorum
ublockta twitchte reklam çıkıyordu. onu kaldırınca sorun çözüldü. her ay netflix spoti youtube derken dolu para gidiyor. ne kadar kurtarmaya çalışırsak o kadar iyi. reklamları abartmasalar adguard kullanmam bile

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
spoti de ödicen mi ona göre atıtom
Mesaj otomatik birleştirildi:

dusunmeden yazıo işte bos bos ben ne diyom o ne diyo
baban falan miyim kanka tüm aboneligini ben mi ödim. hadi papara no mu artik ne atiyosan at da git al preni arama engelleyici falan

Berkyozclk

80+ Bronze
ublockta twitchte reklam çıkıyordu. onu kaldırınca sorun çözüldü. her ay netflix spoti youtube derken dolu para gidiyor. ne kadar kurtarmaya çalışırsak o kadar iyi. reklamları abartmasalar adguard kullanmam bile
ublock orignde ayar yapınca tw reklamı izlemiyon

baban falan miyim kanka tüm aboneligini ben mi ödim. hadi papara no mu artik ne atiyosan at da git al preni arama engelleyici falan
aga senin tum her seyi baban mı oduyo ondan bu kadar demekki savurgan birisin az savur da bitmesin babacıgının parası

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
ublock orignde ayar yapınca tw reklamı izlemiyon

aga senin tum her seyi baban mı oduyo ondan bu kadar demekki savurgan birisin az savur da bitmesin babacıgının parası
dostum ne kendim kazaniyorum ne de rahmetli babamdan aliyorum sadece sen bu kadar afra tafra edince iban ver alayim demistim

Top Bottom