Neler Yeni

sonunda itopya sesimi duydu

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
Enes Koç
hocam hepsiburadadan 1 güne kargom geldiği için bu 6 gün bana çok uzun ve saçma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç gündür bekliyorsun
Abartmışsın indirim ayında normal bir süre heyecanlısın sanırım itopya dan aldığım monitör 4 günde gelmişti bana ayrıca geçen aldığım bir pantolon trendyol dan 25 günde geldi 😂

DeoNade

80+ Bronze
İtopya bunu tercih etmiyor, bunun farkındayız da.
Adamlar Vatan gibi bir şirket olma yoluna gidiyor, daha yerel olmak için mağazalar açıyor bunları yaparken müşteri memnuniyeti azalıyor ama onların tercihi.
6 gün gerçekten hiçbir şey.
ya orası öyle ama arkasını aramazsan 6 gün daha da yukarı çıkabiliyor. ben sistem aldığımda 6 iş günü içerisinde kargoya veriyoruz hafta sonları dahil değil demişlerdi. 15 gün sonra kargo edildi demek istediğim bu

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Adamlar Vatan gibi bir şirket olma yoluna gidiyor, daha yerel olmak için mağazalar açıyor bunları yaparken müşteri memnuniyeti azalıyor ama onların tercihi.
bence yerel yerine dijital daha mantıklı çünkü ilerde dijitalleşmeye büyük ilgi duyulucak böyle yaparak müşteri kaybediyorlar mesela ben itopya yı kendinemüzisyenden duydum indirim olduğunu söyledi bende aldım ama bu kadar yavaş ve umursamaz oldukları için ilk ve son alışverişimdi

birde verdikleri sözleri tutmuyorlar

Geç gelmesi neyse de hasarlı göndermesinler yeter.
kargo ups ondan bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum

Abartmışsın indirim ayında normal bir süre heyecanlısın sanırım itopya dan aldığım monitör 4 günde gelmişti bana ayrıca geçen aldığım bir pantolon trendyol dan 25 günde geldi 😂
ben trendyoldan da çok alışveriş yaptım hiç bu kadar beklemedim hepsiburada gibi yerlerden de abartığım falan yok besbelli üşengeçliktir bu veya umursamazlık bunu sadece ben söylemiyorum itopyadan ürün alan çoğu insan söylüyor

hepsiburada ile itopyayı ne karşılaştırıyon la dünkü çocuk kalır yanında itopya
hepsiburadanın hızına alıştığım için itopyanın bekletme süresi saçma geldi

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
Enes Koç
bence yerel yerine dijital daha mantıklı çünkü ilerde dijitalleşmeye büyük ilgi duyulucak böyle yaparak müşteri kaybediyorlar mesela ben itopya yı kendinemüzisyenden duydum indirim olduğunu söyledi bende aldım ama bu kadar yavaş ve umursamaz oldukları için ilk ve son alışverişimdi

ben trendyoldan da çok alışveriş yaptım hiç bu kadar beklemedim hepsiburada gibi yerlerden de abartığım falan yok besbelli üşengeçliktir bu veya umursamazlık bunu sadece ben söylemiyorum itopyadan ürün alan çoğu insan söylüyor
Adamlar günde belki 300 tane kasa topluyor ekstra ürünler satıyor indirim haftası gene de siz bilirsiniz güle güle kullanın hayırlı olsun.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/

Evet katılıyorum hepsine ve dijital olduğundan dolayı tüketici haklarınız daha fazla ama İtopya bunu çok önemsemiyor.
300-500TL Ucuza aldığım ya da fiyatı geçtim ucuza aldığım bir şeyi beklemeye razıyım her zaman çünkü parasını kazanmak için bir o kadar süre de emek harcıyorsun.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Batuhan Divrik
Alırken kargo süreleri ortalama yazıyor 5 iş günü diye sistem de de 15 iş günü deniyor. Kargoya önem veriyorsanız aynı gün kargo yapan yerlerden alın. Şahsen ben öyle yapıyorum he iyi indirim varsa beklerim ama 10 15 tl için o kadar beklemek istemiyorum.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Alırken kargo süreleri ortalama yazıyor 5 iş günü diye sistem de de 15 iş günü deniyor. Kargoya önem veriyorsanız aynı gün kargo yapan yerlerden alın. Şahsen ben öyle yapıyorum he iyi indirim varsa beklerim ama 10 15 TL için o kadar beklemek istemiyorum.
10 15 tl indirim yoktu 300tl lik bir inidirm vardı ondan aldım onuda bir yayıncıdan gördüğüm için yok itopyayı tercih etmiyorum ilk alışverişimdi bu

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
6 güne uzun süre diyenleri gösteren başlık
vay be

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Batuhan Divrik
10 15 TL indirim yoktu 300tl lik bir inidirm vardı ondan aldım onuda bir yayıncıdan gördüğüm için yok itopyayı tercih etmiyorum ilk alışverişimdi bu
300 TL gibi bir para için 6 gün beklemişsin bence uzun bir süre değil. Ki zaten 5 iş gününü görerek alman gerekiyordu. İtopyalık bir sorun yok burada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,963
Üyeler
163,585
Son üye
Zesy.05
Top Bottom