Amerikadan almak daha mantıklıhttps://sutore.com/ valla bunlar falan Air jordanları falan hepsini bu siteyi çok seviyorum ama fiyatları beni çok aşıyor
Aslında why not" modelide baya güzel ama giymeye kıyamam onu benYastıklaması iyi midir bilemedim ama
(Kyrie biraz yastıklama anlamında idare eder ama üsame abim incelemiştir ordan bak istersen
Ayakkabı dahisi kanalın adı
evet ama en çok bunuAmerikadan almak daha mantıklı
Para mara yok kanka sen px ekipmanı alırsın 3 k ya ben veririm buna 1k renkler ve zevkler farklı anlayın şunu sen gider telefon alırsın ben mouse pad tişört alırım meselaMillet de para var abi
Kardeşime de why not 0.3 se aldık şuan indirimde 650 olması lazım bir bakın derimAslında why not" modelide baya güzel ama giymeye kıyamam onu ben
Doru da normal yazın iner inş almayı düşünüyorumHaftaya büyük ihtimal 2 katına çıkar fiyatı
Why note şuan 1400 650 ye nerden aldın senKardeşime de why not 0.3 se aldık şuan indirimde 650 olması lazım bir bakın derim
(Kyrie ve why not bir aya 2 katına fırlar)
Hocam yastıklama rahatlık ve kullanım amacı farkı var mesela curry iç saha ,kyrie bu modeli dış iç saha için uygunBu modeller arasında ne gibi farklar var? Mesela Kyrie ile Curry arasında bir fark cidden var mı yoksa insanlar sevdikleri adamı desteklemek için mi alıyor?
0.4 ama benimkşWhy note şuan 1400 650 ye nerden aldın sen
Ben incelerim why not 0.3 se de gelince onu da incelerim (kardeşim den aıp bakarım yani)Doru da normal yazın iner inş almayı düşünüyorum
0.4 hiç güzel durmuyor yaw0.4 ama benimkş
Mesela kyrie 7 chiness new year modeli nasılHocam yastıklama rahatlık ve kullanım amacı farkı var mesela curry iç saha ,kyrie bu modeli dış iç saha için uygun