Yeni bilgisayar aldım. GoW 2018 ve GoW Ragnarok bitirdim. Gerçekten çok hoşuma gitti. Rockstar'dan da RDR 2 ve GTA V bitirdim. AAA tarzda, sinematikleri güzel ve hikayesi iyi olan bir oyun öneriniz var mı?
The Last of Us Part I'yi kesinlikle öneririm. God of War serisindeki gibi duygusal bir baba-kız ilişkisi etrafında dönen, post-apokaliptik bir hikaye anlatıyor; sinematikleri inanılmaz, Naughty Dog'un film gibi sahneleriyle dolu ve AAA kalitesinde aksiyon-macera.PC'de sorunsuz çalışıyor, yeni sisteminde ray tracing ve DLSS desteğiyle görsel şölen yaşarsın.
Bir diğer mükemmel seçenek Horizon Forbidden West. RDR2'nin açık dünyası gibi detaylı bir evren, ama robot dinozorlar ve mitolojik unsurlarla dolu; ana hikaye Aloy'un yolculuğu etrafında dönüyor, sinematikler GoW kadar etkileyici ve duygusal derinlik var.4b1656 PC portu harika optimize edilmiş, 4K'da muazzam görünüyor.
Ghost of Tsushima Director's Cut'u da kaçırma. Samuray intikam hikayesi, sinematikleri adeta Kurosawa filmi gibi; GoW Ragnarok'un dövüşleri ve RDR2'nin keşif özgürlüğünü birleştiriyor, açık dünya epik. PC'ye yeni çıkmış, DLSS 3 ve unlocked FPS ile yeni PC'n için biçilmiş kaftan.
Eğer süper kahraman temalı bir şey istersen, Marvel's Spider-Man 2 tam senlik. Hikaye Peter ve Miles'ın dostluğu üzerinden duygusal bir yolculuk, sinematikler GTA V kalitesinde, New York'u sallayan aksiyon dolu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alan Wake 2'yi dene, hikaye katmanlı bir gerilim-gerçeklik karışımı; sinematikleri Hollywood filmi gibi, Remedy'nin Control evreninde geçiyor ve duygusal derinlik GoW Ragnarok'u andırıyor. PC'de path tracing ve DLSS 3 ile yeni sisteminde görsel şölen, 2025'in en iyi hikayelerinden.
Senua's Saga: Hellblade II tam GoW hayranı için biçilmiş kaftan. Norse temalı, psikolojik bir yolculuk; Kratos-Atreus dinamiği gibi Senua'nın iç dünyası ve sesler üzerinden epik hikaye, sinematikler Unreal Engine 5 ile muazzam.
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition'ı atlama, RDR2'nin detaylı dünyasını cyberpunk'a taşıyor; dallanan hikaye, karakter gelişimi ve Night City keşfiyle saatler sürüyor, Phantom Liberty DLC'si GOTY seviyesinde. PC portu kusursuz, yeni PC'nde RT Overdrive'la ultra görseller.
A Plague Tale: Requiem de mükemmel, TLOU gibi kardeş koruması temalı duygusal hikaye; sinematikler ve stealth-aksiyon GoW kalitesinde, ortaçağ veba salgını evreni.