Sony oyunlarına PC için AMD FSR 3.1 desteği geldi!

DLSS'in yaptığını yapıyor aslında yapay kare oluşturuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk oyuna gelmemiş maalesef, ikinci oyunda mevcut.
tam lıstesı varmı acaba yoksa sadece saydıklarınızmı

tam lıstesı varmı acaba yoksa sadece saydıklarınızmı
Steam üzerinden teker teker oyun duyurularına baktım. Yazdıklarım için girilmişti sadece. İlerde diğer oyunlar için gelir mi bilemiyorum.

3.1'i denemediğine bahse girerim. On numara yapmışlar hiç bir sıkıntı yok ve FPS şahlanmış.
Ghost of tsushimada denemiştim görüntü gözüme baya bulanık geldi. Sonradan ne oldu bilmiyorum

Ve starfield da

Ghost of tsushimada denemiştim görüntü gözüme baya bulanık geldi. Sonradan ne oldu bilmiyorum
FSR upscaling bozuk hala Spider-Man'de titreme vs. yapıyor. Ama FSR Frame Gen ile DLSS upscaling iyi çalışıyor öyle denenmeli.

FSR upscaling bozuk hala Spider-Man'de titreme vs. yapıyor. Ama FSR Frame Gen ile DLSS upscaling iyi çalışıyor öyle denenmeli.
Ben fsr fg den hiç bahsetmedim. Fg zaten görüntüyü ellemeden 2x FPS veriyor. Fsr 3 dlss 3.5 e göre hala baya bir geride

Ben fsr fg den hiç bahsetmedim. Fg zaten görüntüyü ellemeden 2x FPS veriyor. Fsr 3 dlss 3.5 e göre hala baya bir geride
Ben frame gen için konuşuyorsun sandım pardon. O konuda haklısın.

Son düzenleme:
Ghost of tsushima da fsr çok iyi çalışıyor bu arada

Troll olduğunu varsayıyorum.
Cidden Göz bozucak seviyede sluttering ve pikselleşme vardı özellikle Ghost Of tsushima da yaşadım

Ben frame gen için konuşuyorsun sandım pardon. O konu da haklısın.
Frame generation zaten okeyde Upscaling yapan fsr rezalet çalışmaya devam ediyor 2k yada 4k monitör lazım tam performans almak için fsrden (2k olsa bile sistem çok etkili)

Yapay kare oluşturma işi gamepadle vs. oyun oynarken rahatsız etmez ama mouse ile oynarken hikayeli bir oyunda bile bence rahatsız edici olur.
LFC teknolojisine benzer sanırım.
Evet o yüzden ben genellikle gamepad ile oynamayı tercih ediyorum.

Geri