EveryFalling
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
teşhir dediğimiz ürün mağazada masaya koyulan, herkesin bir yerini kurcaladığı ürünler değil mi bazı aksamları çalışmıyor olabilir
Mağazada gösterilmiş veya kutu hasarlı ürünlere teşhir deniyor. Ürün kullanıldıysa ikinci ele girer satamaz veya 2.el olduğunu belirtir açıklama da burada sadece kutu hasarlı yazılmışkullanılmış ikinci el ürünlere teşhir diyorlar. Öğrenmişler teşhir adı altında ikinci el ürünleri kakalıyorlar inanmayın efenim.
1640 TL vade farksız 3 taksit kullanılmış olsa dahi alınır bu fiyata büyük ihtimalle sadece kutu hasarlı n11'e sordum bakalım ikinci el mi teşhir mi anlayacağız amazonda pek fırsat yoktuAmazonda ikinci el satışa başlamış teşhir satıyor n11 de başlamış yakında hepsi başlar herelde
Bu direk n11 mi satıcı anlamadım?https://www.n11.com/urun/sony-plays...-kutu-hasarli-teshir-51263528?magaza=n11canli (150₺ Tık Hızı Kupon ile)
Kupon İçin
![]()
Tık Hızı Kupon Kampanyası - n11
Tık Hızı Kupon Kampanyası ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ürünlerin hemen incele.www.n11.com
sanırım acılan ve magazlarda sergılenen modellerdeneyvallah sadece kutu hasarlıysa iyi fiyat 3 taksit var
Açıklama da sadece kutu hasarlı yazıyor, bence sadece kutusu hasarlı geldiğinde anlarım ben alabildim 1 tanesanırım acılan ve magazlarda sergılenen modellerden
olsa bıde ben alsam pcde kullanırdımAçıklama da sadece kutu hasarlı yazıyor, bence sadece kutusu hasarlı geldiğinde anlarım ben alabildim 1 tane