❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 Dualsense 1640₺ (TEŞHİR)

teşhir dediğimiz ürün mağazada masaya koyulan, herkesin bir yerini kurcaladığı ürünler değil mi bazı aksamları çalışmıyor olabilir

kullanılmış ikinci el ürünlere teşhir diyorlar. Öğrenmişler teşhir adı altında ikinci el ürünleri kakalıyorlar inanmayın efenim.
Mağazada gösterilmiş veya kutu hasarlı ürünlere teşhir deniyor. Ürün kullanıldıysa ikinci ele girer satamaz veya 2.el olduğunu belirtir açıklama da burada sadece kutu hasarlı yazılmış

Amazonda ikinci el satışa başlamış teşhir satıyor n11 de başlamış yakında hepsi başlar herelde

Amazonda ikinci el satışa başlamış teşhir satıyor n11 de başlamış yakında hepsi başlar herelde
1640 TL vade farksız 3 taksit kullanılmış olsa dahi alınır bu fiyata büyük ihtimalle sadece kutu hasarlı n11'e sordum bakalım ikinci el mi teşhir mi anlayacağız amazonda pek fırsat yoktu

Satıcı n11 miş fiziksel mağazası olmadığı için kullanılmış olma ihtimali çok düşük
Alana hayırlı olsun çok güzel fırsat yakaladı.
Aksi durumda iade eder olur biter

Kapılmış hemen indirim bitti

Kaçırdım ikinci elde olsa alacaktım

1724788113153.png

N11 canlının verdiği cevap, Genellikle kutu hasarlıysa çok iyi

Ps5 yurtdışından getirtsek herhangi bir farkı var mı Tr şartlarında?Bilgisi olan ona göre para ayarlayıp buradan veya yurtdışından gelen birine aldıracağım.

Geri