Neler Yeni

🔥İndirim Sony Playstation 5 Pro 39K (İthalatcı Garantili )

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bence de pc çok mantıklı hocam
Pc'de oyun oynarken afterburnera bakmaktan oyundan keyif alamıyorum. Aman fps düşecek mi, aman sıcaklıklar ne alemde. Ps öyle mi? Aç oyunu oyna. İstesen de takip edecek bir şey yok.

İşin şakası bir yana, Ps4 ile çıkan ekran kartlarının, ps5 çıktığında yüzüne bakmadık. 700 serisi ekran kartlarıydı. Ama ps4, ps5 çıktıktan sonra çıkan oyunları bile düzgün bir optimizasyonla oynatmayı başardı. (cyberpunk hariç). Yani tabii ki upgrade edebilmek güzel. Ancak bir cihaz alıp yıllarca oynayabilmek de güzel. Ben ps3'ü de ilk çıktığı zaman almıştım, 2006dan 2013e kadar çok keyif aldım. Daha sonra ps4ü ilk çıktığında aldım, ps5 çıkana kadar, hatta çıktıktan sonra bile çok iyi idare etti. Şimdi de ps5 kullanıyorum. Ama şöyle bir durum var, Ps alınacaksa yanında illa ki bir pc olması gerekiyor. Benim hiç pcsiz kaldığım olmadı o yüzden bu kadar rahat övebiliyorum ps serisini.

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oktay Yaman
Baya pahalı bu. Geçen hafta japonyadaydım ps5 13000, pro vergisiz 26300e falan geliyodu yodobashi akiba'da. Eğer tanıdığınız falan varsa ona aldırın çok daha ucuza gelir. Eğer yoksa da 30 bin civarına satan varsa onu değerlendirin
Daha demin dedim Temudan 3-5 Bişey alim dedim Aldığım Urunun Fiyati Kadar Vergi Çıktı. Elimizi Kolumuzu Bagladilar. Biz Bu Ülkede Sogan Bile Alirken Korkarak Aliyoruz Birak 5 Pro almayi

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Murat
Daha demin dedim Temudan 3-5 Bişey alim dedim Aldığım Urunun Fiyati Kadar Vergi Çıktı. Elimizi Kolumuzu Bagladilar. Biz Bu Ülkede Sogan Bile Alirken Korkarak Aliyoruz Birak 5 Pro almayi
Öyle ne yazık ki. 10 yıldır ağlanacak haldeyiz ama elden bir şey gelmiyor maalesef. Alım gücünün tadına bakmak nasip olur umarım

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oktay Yaman
Öyle ne yazık ki. 10 yıldır ağlanacak haldeyiz ama elden bir şey gelmiyor maalesef. Alım gücünün tadına bakmak nasip olur umarım
Gezegeni degiştirmem gerek Yaramadi Bana Bu Gezegen : D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,506
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Playstationun ne özelliği kaldı ki şuan?
Exclusive oyunlar için alırdım normalde ama çoğu bilgisayara çıktı zaten, bi spiderman 2 yok o da çıkar herhalde.
Laptop falan almak daha mantıklı olmaz mı ya
Ocakta geliyor spiderman 2

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord