Baya pahalı bu. Geçen hafta japonyadaydım ps5 13000, pro vergisiz 26300e falan geliyodu yodobashi akiba'da. Eğer tanıdığınız falan varsa ona aldırın çok daha ucuza gelir. Eğer yoksa da 30 bin civarına satan varsa onu değerlendirinİsteyen Varsa Saglam Bir abimiz Satiyor Yönlendirebilirim.
Yurtdışından aldım hocam aktif kullanıyorum. Daha önce ps deneyimim olmadı. 29k ya geldi bana. Dün last of us oynarken Vrr falan hepsi açık şekilde 75-80 fps de oled tv de mükemmel görüntü veriyordu. Fps değerine tv den baktım doğrusunu yanlışını bilemiyorum. Şu an 4070 ti superli pc var. Açasım gelmiyor.Önümüzdeki hafta 25K’ya alma ihtimalim var ama almak saçmalık. Neredeyse yarı fiyatına slim modeli var ve elle tutulur hiçbir fark yok.
Türkiye fiyatı ise bunun altına kolay kolay düşmez, yurtdışı fiyatı da bu derece yüksek.
FPS kovalayacak olsam gider bilgisayar alırım -ki RTX4060 temelli bilgisayarım zaten var. Sadece deneyimleyip bir süre sonra satmak için alım yapacağım. Görüntü detayları konsolun doğasın aykırı gibi geliyor, zaten her şeyin optimal olması için konsol alıyorum.Yurtdışından aldım hocam aktif kullanıyorum. Daha önce ps deneyimim olmadı. 29k ya geldi bana. Dün last of us oynarken Vrr falan hepsi açık şekilde 75-80 fps de oled tv de mükemmel görüntü veriyordu. Fps değerine tv den baktım doğrusunu yanlışını bilemiyorum. Şu an 4070 ti superli pc var. Açasım gelmiyor.
Tek özelliği optimizasyon. Normal modeli bile çıktıktan 7-8 sene sonra çıkan oyunları kabul edilebilir grafiklerle açacak. Onun dışında bir artısı yok. Day 1 oyun oynamak istiyorsan yine Ps almak gerekiyor ama ben Pc'ye çıkana kadar beklerim denirse onun da bir avantajı kalmıyor.Playstationun ne özelliği kaldı ki şuan?
Yıllardır aynı muhabbet dönüyor. Sadece oyun için düşünme, millet daha büyük ekranda yatarak vs. oynamak için alıyor. Bence büyük rahatlık. Fakat bu fiyattan bende almam 18k Ps5 al geçPlaystationun ne özelliği kaldı ki şuan?
Exclusive oyunlar için alırdım normalde ama çoğu bilgisayara çıktı zaten, bi spiderman 2 yok o da çıkar herhalde.
Laptop falan almak daha mantıklı olmaz mı ya
Bence de pc çok mantıklı hocamTek özelliği optimizasyon. Normal modeli bile çıktıktan 7-8 sene sonra çıkan oyunları kabul edilebilir grafiklerle açacak. Onun dışında bir artısı yok. Day 1 oyun oynamak istiyorsan yine Ps almak gerekiyor ama ben Pc'ye çıkana kadar beklerim denirse onun da bir avantajı kalmıyor.
Ps5 pro parasına pc toplamak bence de daha mantıklı.
Rahatlık konusundan olabilir hocam ama pc de çok daha fazla işlev varYıllardır aynı muhabbet dönüyor. Sadece oyun için düşünme, millet daha büyük ekranda yatarak vs. oynamak için alıyor. Bence büyük rahatlık. Fakat bu fiyattan bende almam 18k Ps5 al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gta 6 çıkınca görecem hepinizi
tabii ki de ikisinden biri olcaksa PCBence de pc çok mantıklı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rahatlık konusundan olabilir hocam ama pc de çok daha fazla işlev var
FPS kovala ya da kovalama demiyorum. O senin bileceğin iş fakat vrr teknolojisini destekleyen tv ler için aç oku. God of war da standart 60 fps oynarken. Spiderman de 80-85 fps alıyorum vrr açıkken. Bende stabiliteye önem veririm, o yüzden ps optimizasyonu daha iyi.FPS kovalayacak olsam gider bilgisayar alırım -ki RTX4060 temelli bilgisayarım zaten var. Sadece deneyimleyip bir süre sonra satmak için alım yapacağım. Görüntü detayları konsolun doğasın aykırı gibi geliyor, zaten her şeyin optimal olması için konsol alıyorum.
30 ocakta çıkıyor :dspiderman 2 yok o da çıkar herhalde.