Neler Yeni

🔥İndirim Sony Playstation 5 Pro 39K (İthalatcı Garantili )

Mert

80+ Silver
Önümüzdeki hafta 25K’ya alma ihtimalim var ama almak saçmalık. Neredeyse yarı fiyatına slim modeli var ve elle tutulur hiçbir fark yok.

Türkiye fiyatı ise bunun altına kolay kolay düşmez, yurtdışı fiyatı da bu derece yüksek.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İsteyen Varsa Saglam Bir abimiz Satiyor Yönlendirebilirim.
Baya pahalı bu. Geçen hafta japonyadaydım ps5 13000, pro vergisiz 26300e falan geliyodu yodobashi akiba'da. Eğer tanıdığınız falan varsa ona aldırın çok daha ucuza gelir. Eğer yoksa da 30 bin civarına satan varsa onu değerlendirin

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Kağan UĞURLU
Önümüzdeki hafta 25K’ya alma ihtimalim var ama almak saçmalık. Neredeyse yarı fiyatına slim modeli var ve elle tutulur hiçbir fark yok.

Türkiye fiyatı ise bunun altına kolay kolay düşmez, yurtdışı fiyatı da bu derece yüksek.
Yurtdışından aldım hocam aktif kullanıyorum. Daha önce ps deneyimim olmadı. 29k ya geldi bana. Dün last of us oynarken Vrr falan hepsi açık şekilde 75-80 fps de oled tv de mükemmel görüntü veriyordu. Fps değerine tv den baktım doğrusunu yanlışını bilemiyorum. Şu an 4070 ti superli pc var. Açasım gelmiyor.

Mert

80+ Silver
Yurtdışından aldım hocam aktif kullanıyorum. Daha önce ps deneyimim olmadı. 29k ya geldi bana. Dün last of us oynarken Vrr falan hepsi açık şekilde 75-80 fps de oled tv de mükemmel görüntü veriyordu. Fps değerine tv den baktım doğrusunu yanlışını bilemiyorum. Şu an 4070 ti superli pc var. Açasım gelmiyor.
FPS kovalayacak olsam gider bilgisayar alırım -ki RTX4060 temelli bilgisayarım zaten var. Sadece deneyimleyip bir süre sonra satmak için alım yapacağım. Görüntü detayları konsolun doğasın aykırı gibi geliyor, zaten her şeyin optimal olması için konsol alıyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Playstationun ne özelliği kaldı ki şuan?
Tek özelliği optimizasyon. Normal modeli bile çıktıktan 7-8 sene sonra çıkan oyunları kabul edilebilir grafiklerle açacak. Onun dışında bir artısı yok. Day 1 oyun oynamak istiyorsan yine Ps almak gerekiyor ama ben Pc'ye çıkana kadar beklerim denirse onun da bir avantajı kalmıyor.

Ps5 pro parasına pc toplamak bence de daha mantıklı.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Playstationun ne özelliği kaldı ki şuan?
Exclusive oyunlar için alırdım normalde ama çoğu bilgisayara çıktı zaten, bi spiderman 2 yok o da çıkar herhalde.
Laptop falan almak daha mantıklı olmaz mı ya
Yıllardır aynı muhabbet dönüyor. Sadece oyun için düşünme, millet daha büyük ekranda yatarak vs. oynamak için alıyor. Bence büyük rahatlık. Fakat bu fiyattan bende almam 18k Ps5 al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gta 6 çıkınca görecem hepinizi😂

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Tek özelliği optimizasyon. Normal modeli bile çıktıktan 7-8 sene sonra çıkan oyunları kabul edilebilir grafiklerle açacak. Onun dışında bir artısı yok. Day 1 oyun oynamak istiyorsan yine Ps almak gerekiyor ama ben Pc'ye çıkana kadar beklerim denirse onun da bir avantajı kalmıyor.

Ps5 pro parasına pc toplamak bence de daha mantıklı.
Bence de pc çok mantıklı hocam

Yıllardır aynı muhabbet dönüyor. Sadece oyun için düşünme, millet daha büyük ekranda yatarak vs. oynamak için alıyor. Bence büyük rahatlık. Fakat bu fiyattan bende almam 18k Ps5 al geç

Gta 6 çıkınca görecem hepinizi😂
Rahatlık konusundan olabilir hocam ama pc de çok daha fazla işlev var

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Kağan UĞURLU
FPS kovalayacak olsam gider bilgisayar alırım -ki RTX4060 temelli bilgisayarım zaten var. Sadece deneyimleyip bir süre sonra satmak için alım yapacağım. Görüntü detayları konsolun doğasın aykırı gibi geliyor, zaten her şeyin optimal olması için konsol alıyorum.
FPS kovala ya da kovalama demiyorum. O senin bileceğin iş fakat vrr teknolojisini destekleyen tv ler için aç oku. God of war da standart 60 fps oynarken. Spiderman de 80-85 fps alıyorum vrr açıkken. Bende stabiliteye önem veririm, o yüzden ps optimizasyonu daha iyi.

Gurkanpiro

80+ Platinum
yani çok dikkat eden bir adam degilseniz ps5 alın derim 18.5 a felan dusuyor arada

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ege
Pc 32 inc monitör bide dual sense al aynı rahatlıkta oynuyorsun zaten

Keyfen

80+ Bronze
bazıları konsol rahatlık işi yatarım alırım gamepadimi bakarım keyfime diyorda 39 bin bi konsola verip 2k 60 fps alana kadar 4070 li sistem toplanır 4k da 60 fps dlss ile oyun oynanır kocaman ekranda çok istersen gamepadinide takarsın tertemiz, kendinize para harcadım o yüzden bahane üretmeliyim mantığından çıkın

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
Top Bottom