Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sony PS5 Dualsense Kolu 1299 TL MediaMarkt

Silinsin

80+ Silver
Yakalayabilen kaç kişi olmuştur bilmem çok stokta yokmustur alana hayırlı olsun fiyat güzel şahsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bayadır bu fiyatta hocam
O stoklar anında yok oldu 1 aydır da bir tek en yakın Amazon sattı neredeyse büyük ihtimalle bu stokta max 2 dk dayanmıştır.

Tilsch

80+ Bronze
Kanka siteleri harbiden rezalet , yok alınmıyor :D Arkadaş ilk attığında 1 saat denedim olmadı
Sitenin ana menüsünden kaydolup öyle sepete eklemeyi deneyin isterseniz.Bu dualsenseler genelde ya media markt
da ya da teknosada indirime giriyor.Şuanki fiyatı uygun alacaksanız.

Silinsin

80+ Silver
Sitenin ana menüsünden kaydolup öyle sepete eklemeyi deneyin isterseniz.Bu dualsenseler genelde ya media markt
da ya da teknosada indirime giriyor.Şuanki fiyatı uygun alacaksanız.
Alınabileceğini sanmıyorum büyük ihtimal ödeme kısmın da gidecek ürün :D

Tilsch

80+ Bronze
Alınabileceğini sanmıyorum büyük ihtimal ödeme kısmın da gidecek ürün :D
Almayı deneyeyim dedim internet stoğu bitmiş,tükenen ürün niye hala satılır anlamış değilim.Bu arada site hakikaten sıkıntılı.

Silinsin

80+ Silver
Almayı deneyeyim dedim internet stoğu bitmiş,tükenen ürün niye hala satılır anlamış değilim.Bu arada site hakikaten sıkıntılı.
Arada öyle geliyor da benim indirim takip ettiğmi bir çok yer var 20 30 bin kişi var birisi bile atmamış demek ki ya satın alınamamış ya da 1 2 stok varmıştır hocam mediamarkta çoğu zaman stok girdiğin de 1 kişi alıyorsa alıyordur belki de tahminen 1 2 stok giriyor diye düşünüyorum mağaza stokları bile yanlış büyük ihtimalle eskişehir vega da var diyor eminim ki yoktur :D

Tilsch

80+ Bronze
Arada öyle geliyor da benim indirim takip ettiğmi bir çok yer var 20 30 bin kişi var birisi bile atmamış demek ki ya satın alınamamış ya da 1 2 stok varmıştır hocam mediamarkta çoğu zaman stok girdiğin de 1 kişi alıyorsa alıyordur belki de tahminen 1 2 stok giriyor diye düşünüyorum mağaza stokları bile yanlış büyük ihtimalle eskişehir vega da var diyor eminim ki yoktur :D
Adresi girdim internet stoğu yok,bulunduğum yerdeki mağazadan da seçtirmiyor.Artık Teknosa nın tekrar indirime sokmasını ya da Amazon indirimlerini bekleyeceğiz.

Top Bottom