Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition 1TB Oyun Konsolu (Resmi Distribütör Garantili) | ITOPYA
Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition 1TB Oyun Konsolu (Resmi Distribütör Garantili) En iyi fiyat seçenekleri ile PS719577478 ITOPYA'da

bunun cd li versiyonunda hem cd li oyun hem dijital oyun oynanılabiliyor değil mi
yani bu para etmez gibi? hem de 1.5-2 seneye nextgenler geliyor.Evet. İstersen hafızasını da yükseltebilirsin.
Bilkom garantili hocam.yani bu para etmez gibi? hem de 1.5-2 seneye nextgenler geliyor.
yani bu para etmez gibi? hem de 1.5-2 seneye nextgenler geliyor.
alsaymışım keşke o zaman, anlamıyorum konsol fiyatlarından ama bir tane almak istiyorum. ya switch oled ya da ps alacağım gibi.Tüh bitti... 6 taksit de yokmuş zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilkom garantili hocam.
PC yok ise, PS5 en mantıklısı. Slim ve 20K bandına gene benzer kampanya görürseniz alın. 30K civarı PC mantıklı. Switch fikrim yok.alsaymışım keşke o zaman, anlamıyorum konsol fiyatlarından ama bir tane almak istiyorum. ya switch oled ya da ps alacağım gibi.
Yüksek ihtimalle 2027'de tanıtılır ve 2027 sonu-2028 gibi satılır. PS5'in özel oyunu çok azdı. Bu sefer çok daha fazla özel oyun çıkarmaya odaklanırlar ve bence şu anki neslin(PS5) ömrü çok daha kısa olacak. Desteği kesmezler ama teknolojiye yine yetişemeyeceğinden geride kalır. Zaten 5 sene ömrünü tamamladı, 3 hadi bilemedin 4 sene daha götürür, sonrasında güncellik konusunda çok memnun edeceğini sanmıyorum kullanıcılarını.2028'den önce yeni nesil gelmez. Geldiğinde de eski nesil olduğu gibi silinmez. PS6 çıktı diyelim. 50 farklı özel oyunla mı çıkacak? Konsolun geriye uyumlu olacağı ve PS5'in en az 6-7 sene daha ömrü olacağı neredeyse kesin.