Neler Yeni

Çözüldü✓ Sony WH-1000XM4 - Sennheiser Momentum 4 Hangisini Alayım?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Merhaba arkadaşlar Sony WH-1000XM4 bütçemden fazla 10000 altına düşerse alabilirim Sennheiser Momentum 4'ede param ucu ucuna yetiyor sizce hangisini alayım yada var mı başka önerileriniz?

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
bence sony
Mesaj otomatik birleştirildi:

skullcandy crusher evoda oneririm kullaniyorum bass seviyorsan ozellikle muthis bisey

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
wh1000xm4 daha iyi olur.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar Sony WH-1000XM4 bütçemden fazla 10000 altına düşerse alabilirim Sennheiser Momentum 4'ede param ucu ucuna yetiyor sizce hangisini alayım yada var mı başka önerileriniz?
Anc için sony, ses kalitesi olarak bence sennheiser tws3. Tws 1-2 kullandım çok güzeldi. 3'ü arkadaşa aldırdım beğendi ama telefon görüşmesi kalitesi çok kötüydü.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence sony

skullcandy crusher evoda oneririm kullaniyorum bass seviyorsan ozellikle muthis bisey
Önerdiğin kulaklık bu ikisinin yanına yaklaşamaz diye düşünüyorum ömürlük daha premium bir kulaklık arıyorum gerçi bunlar bile Sennheiser HD 800 S nin yanında hiç ama fiyatı da o biçim güzel

wh1000xm4 daha iyi olur.
Bende Sony istiyorum ama bütçe yetmiyor ikisini de beğendim ses kalitesi olarak

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Önerdiğin kulaklık bu ikisinin yanına yaklaşamaz diye düşünüyorum ömürlük daha premium bir kulaklık arıyorum gerçi bunlar bile Sennheiser HD 800 S nin yanında hiç ama fiyatı da o biçim güzel
hayir skullcandy bunlarla başabaş kanka alirken cok arastirdim bass ozelligi icin skullcandy tercih etdim komforu mukemmel ses kaliteside kendiside ama tercih senin tabiiki

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Anc için sony, ses kalitesi olarak bence sennheiser tws3. Tws 1-2 kullandım çok güzeldi. 3'ü arkadaşa aldırdım beğendi ama telefon görüşmesi kalitesi çok kötüydü.
Aynen ANC de Sony daha başarılı

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz

Sennheiser Momentum 4'dü eledim arkadaşlar kronik sorunlu bir cihazmış çok olumsuz yorum var Sony keşke indirime girse çok pahalı :mad:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
hayir skullcandy bunlarla başabaş kanka alirken cok arastirdim bass ozelligi icin skullcandy tercih etdim komforu mukemmel ses kaliteside kendiside ama tercih senin tabiiki
Dostum bu Skullcandy Crusher Evo nun desteklediği codec nedir hiçbir yerde bulamadım birde sesini dinleyebileceğim bir kaynak var mı? Şu an 5500 TL bu fiyatı hak ediyor mu? Birde LDAC, Aptx codec leri ile AAC, SBC arasında dağlar kadar fark var ses kalitesini aşırı arttırıyorlar LDAC gibi codecler

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
ben 5 yıldır wh1000xm3 kullanıyorum çok memnunum xm4 de çok fazla şeyi geliştirdiler ve gerçekten hissediliyor fark fiyatı düşerse ya da bütçe artarsa çok iyi bir seçenek.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
ben 5 yıldır wh1000xm3 kullanıyorum çok memnunum xm4 de çok fazla şeyi geliştirdiler ve gerçekten hissediliyor fark fiyatı düşerse ya da bütçe artarsa çok iyi bir seçenek.
Dolby atmos desteği de var oda beni cezbediyor fiyatı uçmuş stok sorunu yüzünden sanırım Max bütçe 9500 daha da çıkamıyorum

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
bence sony

Sukullcandy de çok iyi bas varmış ama Sony XM4 kadar Hi-Fi ses veriyor mu diğer seslerin netliği nasıl parçadaki diğer detayları duyabiliyor musun? Örneğin bi parçada bazen parçaya hava katan küçük küçük detaylar oluyor örneğin duyulması zor olan kılıç efekti gibi sesleri duyabiliyor musun?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Çıldırmamak elde değil Anker SoundCore Q35 alışveriş sitelerinde hep iyi yorum almış ama bu kulaklık inceleme sitelerinde ses kalitesi beğenilmemiş ve ben denemiştim bende beğenmedim yorumlara göre alsam demek ki hayal kırıklığına uğrayacağım. Bu ürünü alanlar normal kullanıcılar aslında kulaklık bu fiyata göre daha iyi ses vermesi lazım kulak içi kulaklıklar bile bundan daha fazla keyif verir. Ben sesleri yumuşak olan kulak tırmalamayan, bass ları belirgin olup aynı zamanda da tüm detayları verebilecek bir kulaklık arıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,077
Üyeler
161,195
Son üye
turab44
Top Bottom