O da nasıl olduysa artık. Resmi dağıtıcı belli olduğu için belki.anladım hocam teşekkür ederim bende 2024 de zam gelir diye 20binden aldım fiyat düştü![]()
vallahi bende aldım ama ps5 pro çıkınca satıp pro'ya geçeceğim hocamanladım hocam teşekkür ederim bende 2024 de zam gelir diye 20binden aldım fiyat düştü![]()
Sahibinden üzerinden YD sıfır ps5 ler 15K ya falan satılıyor. Yani dolandirici da olabilir bu, gidip görme olanağımız da olmadığından bence sahibinden üzerinden alınması lazım17 bine çift kol sıfır ps5 Türkiye garantili beklemeniz saçma zaten, tek kol media market teknosada satılıyor 27 bine
Tamam sen öyle yapbu parayı tr ürüne vereceğinize gidin gürcistana hem gezmiş olursunuz hem 1-2k daha ucuza getirmiş olursunuz
yapıyorum zaten paşam benimTamam sen öyle yap
Sence insanlar işlerini bir anda bırakıp Gürcistan'a gidip üstüne tatil yapıp gelebilirler mi bi düşünsene üstün zekalıyapıyorum zaten paşam benim
birader sen neden hemen yandın kiSence insanlar işlerini bir anda bırakıp Gürcistan'a gidip üstüne tatil yapıp gelebilirler mi bi düşünsene üstün zekalı