Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SonyPlaystation5 Slim 1tb Cd Versiyon Dual Sense Kol Türkçe Menü 17.299 TL

JSezar

80+ Silver
lan nası stok biter. yarım saat önce uyandım,konuyu gördüm bilgisayara geçene kadar stok bitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hasan Can BALIKCI
Cfi-1216a CD versiyon var elimde Sony eu garantili ve 2027 ye kadar uzatılmış garantisi var yanında şarj istasyonu ve duvar askı apartı var açılmamış dusunnenler iki hafta sonraya gelebilir. CD versiyon alın slimlerler sıkıntılı bence ve oyunları oynar geri tasarruf yaparsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Atahan
17k vermişken 18'e çıkın standart cd ya da standart digital edition alın derim. 14 derece sıcaklık 1 buçuk kilo soğutma bloğu farkı var. dik kullanıma orjinal olarak da uygun değil ekstra 3. part bir satıcıdan dikey stand almak gerekecek. sıcaklığa takılmayacak olan alsın ama asla slim model önerilmiyor %58 oy ile. o yüzden standarttan CFI 12 serisinden sakın şaşmayın derim alacak arkadaşlara. teknik olarak da açıklayabilirim bu işin mühendislik tarafında çalışıyorum memnuniyetle hepinize yardımcı olmak isterim.
Cok güzel açıklamışsiniz bende yazın yurt dışına çıkıp slim. Modelini almayı düşünüyordum da detay verebilir misiniz neden slim değil?

Lian_GR

80+
Top Bottom