Sora 4k. Bütçen varsa WLMouse Beast XHangisini almalıyım sizce
Hocam genellikle fps ama arada moba knight gibi oyunlar oynayacagım bir klavye önerir misiniz? atk68 alacaktım f tuşları olmadığı için vazgeçtimSora 4k. Bütçen varsa WLMouse Beast X
Bütçe?Hocam genellikle fps ama arada moba knight gibi oyunlar oynayacagım bir klavye önerir misiniz? atk68 alacaktım f tuşları olmadığı için vazgeçtim
5 -6 k olabilirBütçe?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Akko Mod 007 7th Anv. Limited Edition Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
tasarımı pek uygun değil Darmoshark Top75Bütçe?
![]()
Akko Mod 007 7th Anv. Limited Edition Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hayır hocam. 5 6k civarına manyetik switchli istediğin tarzda tek bu var. Keycap alır değiştiririz tuşlarını beğenmediysen korkma.5 -6 k olabilir
tasarımı pek uygun değil Darmoshark Top75
Akko 5087S OEM 9009 Retro olabilirmi
manyetik switch olmasada olur hocamHayır hocam. 5 6k civarına manyetik switchli istediğin tarzda tek bu var. Keycap alır değiştiririz tuşlarını beğenmediysen korkma.
Tek tek toplamayla ya da yabancı siteden almazsınız diye düşünüyorum.manyetik switch olmasada olur hocam
alabilirim hocam. bu kadar uygun olmasının sebebi nedirTek tek toplamayla ya da yabancı siteden almazsınız diye düşünüyorum.
https://www.amazon.com.tr/Kablosuz-Tri-Mode-Aydınlatmalı-Değiştirme-Anahtar-Yeşil/dp/B0CHLZB2W2/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=RK86&s=electronics&sr=1-1&th=1 Alabilir misiniz amazondan?
Çok üst birşeye ihtiyacınız yok gibi uzun ömürlü rahat rahat işinizi karşılar.
Bir sebebi yok markaya para vermiyorsun o kadar. Son derece kalitelidir.alabilirim hocam. bu kadar uygun olmasının sebebi nedir
hocam atk 68 almaya karar verdim fps için öbür oyunlar için başka orta halli bir klavye alacağımBir sebebi yok markaya para vermiyorsun o kadar. Son derece kalitelidir.