Neler Yeni

Sorun psu da olabilirmi.

ByDevlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Fatih Arslan
Sistemimi temizlik için dağıttım ve tekrar topladım en son ekran kartını taktım fakat sistem çalışmasına rağmen rx 6600 ekran kartı fanları dönmüyor ve ekranda görüntü yok. Ekran kartını ve ramleri bugün başka PC de test ettim herhangi bir problem yoktu benim sistemde ekran kartı fanları boşta yüzde 75 de geziyor bir türlü düşürememiştim ekran kartını başka PC de test ettiğimde fanlar normal hızda çalışıyor acaba sorun psu da olabilirmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Sistemimi temizlik için dağıttım ve tekrar topladım en son ekran kartını taktım fakat sistem çalışmasına rağmen rx 6600 ekran kartı fanları dönmüyor ve ekranda görüntü yok. Ekran kartını ve ramleri bugün başka PC de test ettim herhangi bir problem yoktu benim sistemde ekran kartı fanları boşta yüzde 75 de geziyor bir türlü düşürememiştim ekran kartını başka PC de test ettiğimde fanlar normal hızda çalışıyor acaba sorun psu da olabilirmi ?
Hocam ekran kartının güç kablosunu takmamışsın.

ByDevlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Fatih Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ekran kartının güç kablosunu takmamışsın.
Hocam onu da taktım fakat yinede durum aynı maalesef. Ama anlayamadığım ekran kartı benim sistemde fanları boşta yüzde 75 te çalışırken başka sisteme taktığımda herhangi bir sorun ile karşılaşmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,900
Üyeler
163,901
Son üye
maxintuma
Top Bottom