Neler Yeni

Sorunlu G4 yardım !!!

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Beyler PC yi iki gündür kullanıyorum fakat saatte 1 felan rasgele ekran gidiyor siyah oluyor ve geldiğinde sıfırlanmış oluyor kapanıp açılmış gibi oluyor ama kasadaki fanlar gitmiyor sebebi nedir yardım ?
@Abdullah Hacıgül
@pickpocket

Son düzenleme:

Musa Dinç

80+ Bronze
Beyler PC yi iki gündür kullanıyorum fakat saatte 1 felan rasgele ekran gidiyor siyah oluyor ve geldiğinde sıfırlanmış oluyor kapanıp açılmış gibi oluyor ama kasadaki fanlar gitmiyor sebebi nedir yardım ?
Memtest64 yap.

Musa Dinç

80+ Bronze

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam hocam , yapıp atıcam ama hata çıkması saçma okadar ayrıyetten test parası veriyoruz 14 saat bekliyoruz bozuk çıkıyor oda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youıtubede videoları var yap sonra çıkan sonucu at.
Test kaç dakika sürüyor ortalama 16 dk olduda hocam

Son düzenleme:

Musa Dinç

80+ Bronze
Tamam hocam , yapıp atıcam ama hata çıkması saçma okadar ayrıyetten test parası veriyoruz 14 saat bekliyoruz bozuk çıkıyor oda

Test kaç dakika sürüyor ortalama 16 dk olduda hocam
30 dk dolsun sonra sen ekran görüntüsünü at.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 0EA91F78-89EA-4545-B1A0-8A5C7A9B3E8C.jpeg
    0EA91F78-89EA-4545-B1A0-8A5C7A9B3E8C.jpeg
    1.9 MB · Hit: 216

Musa Dinç

80+ Bronze
30 dk olduktan sonra stop dedim devam etmedim

Kaç dakka yapılıyorki bu devam ediyordu
Ramlarde problem yok Driverlar güncel mi?

Musa Dinç

80+ Bronze
Güncel olduğunu nasıl anlıcam itopyadan alırken biz yükledik driverları tak çalıştır dediler ama
Ya onların ne yaptığı belli değil sana önerim format atıp gerekli güncellemeleri ve driverları kurmandır bu arada hangi tür kablo ile bağlanıyorsan kasa ile monitör uçlarının gevşek olmamasına özen göster.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
@Abdullah Hacıgül
@pickpocket
Hayddaaa. V4.5 te çok sorunlu bilgisayar çıkmıştı. Bende o sorunlu kasalardan birini almıştım ve sorun tam olarak seninkinin aynısı. Bakalım sadece sende mi olacak bu sorun yoksa G4 lerde çok sorun yaşayan olacak mı acaba🤔🤔🤔

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Ya onların ne yaptığı belli değil sana önerim format atıp gerekli güncellemeleri ve driverları kurmandır bu arada hangi tür kablo ile bağlanıyorsan kasa ile monitör uçlarının gevşek olmamasına özen göster.
DP ile bağlanıyorum bağlı sıkıca format atmadan driverlar güncelmi öğrenmem mümkünmü

Hayddaaa. V4.5 te çok sorunlu bilgisayar çıkmıştı. Bende o sorunlu kasalardan birini almıştım ve sorun tam olarak seninkinin aynısı. Bakalım sadece sende mi olacak bu sorun yoksa G4 lerde çok sorun yaşayan olacak mı acaba🤔🤔🤔
Sen naptın itopyaya mı verdin hocam

Top Bottom