Neler Yeni

Sorunlu G4 yardım !!!

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu

bextrium

80+
Harbiden he bende gaming den aldım. Adamlar ekran kartı güncellemesini bile atmışlar ya şaşırmıştım baya
Ben de almıştım. Lol ve Cs Go'da yüklüydü sistemde😀 İşlerini iyi yapıyorlar.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Tahminimce sorunun psu'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Onu kontrol etmenizi tavsiye ederim.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Sizinle benzer sorunu yaşayan birisi daha gördüm forumda, belirttiğim gibi psu'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Güç kaynağı (PSU) testini bir multimetre yada bu iş için üretilmiş test cihazlarıyla yapabilirsiniz ancak bilgili birinden destek almanız daha sağlıklı olur. Kontrol edeyim derken sağlam parçayı bozma ihtimali söz konusu olabilir. Eğer kolay yöntem ile kontrol etmek isterseniz bir elektrikçiye götürerek değerlerini kontrol ettirebilirsiniz. Örneğin 10 dakika çalışında değer kaybı oluyor mu gibi. Yada bunlarla hiç uğraşmadan garantisi var ise gönderin.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Abi Abdullah in sistemlerinde neden bir sıkıntı çıkıyor hep .d

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Ne alaka abdullahın evinin altında sistem parçaları mı üretiyor ? Firmalarla anlaşıp sadece aracı olup fiyatta ve erişimde kolaylık sağlıyor ki her malzemenin belirli bir hata ya da sorunlu çıkma payı var buna abdullah napabilir ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Başka sistem olsaydı sorun çıkma ihtimali sıfır mı olacaktı? Teknolojik ürün bu, en lüks üründe dahi sorun çıkma ihtimali vardır.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Ben Abdullah bir şey demedim ben sisteme diyorum itopya nedense Abdullah in ürünlerini bazen sıkıntılı gönderiyor

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Ya arkadaşlar bazıları gerçekten işin tadını kaçırıyor. Adam sistemi kendi tek tek evde toplamıyor. Bunuda geçtim, her sistemde sorun çıkabilir. Siz kendiniz indirimsiz ürün aldığınızda da sorun çıkabilir, 10-20 bin TL'ye sistem alıyorsunuz. 400-500' bin'e alınan evlerde bile sorun çıkabilir, Adam servetini yatırıyor ev araba alıyor onda bile sorun çıkıyor. Bir yere çamur atan düşünce tarzı ile hiçbir başarı elde edemezsiniz. Elbette bir seri çıkıp o serinin tamamında sorun varsa müdahale edilmesi gerekir ancak bu ayrı bir konu. Donanımsal parçalarda sorun olması elbette olağan bir durum. 400 tane sistemden 300 tanesi de sorunsuz geldi mesela? Satın aldığınız ürün sorunlu çıkıyorsa bunu en doğal hakkınız olarak söylemeniz ve çözüm aramanız gayet normal, zaten bizlerde bunun için buradayız. Ancak bir tarafı suçlayarak çözüm elde edemezsiniz. Adamın birisi kronik sorunlu parçalar o yüzden ucuza sistem sattılar, yok işte stok eritme, yok eski parçalar falan yazmış :) Ya kimse zorla satmıyor ki, hem alıyorsun hem çamur atıyorsun ve kul hakkına giriyorsun. Ayrıca hep söylenildiği gibi güvenmediğin yeri takip etme.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben Abdullah bir şey demedim ben sisteme diyorum itopya nedense Abdullah in ürünlerini bazen sıkıntılı gönderiyor
Sıkıntılı olduğunu bile bile bir ürün göndereceklerini sanmıyorum. Çünkü dönüp dolaşıp itopyanin eline gidecek eğer sıkıntı çözülmezse.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Aslında firma ile alakalı da değil. Sonuç itibari ile firma bu ürünlerin üretimini yapan bir kurum değil. Donanımsal olarak tabi ki de testler daha sağlam yapılabilir ancak, donanımsal testlerin bazılarıda zaman ve bazı süreçleri gerektiriyor. Bir tane sistemi alıp 1 hafta oturup test etme şansları yok, zaten sorun çıkan sistemlerde de yardımcı oluyorlar. Kimsenin sorun yaşamasını elbette bizler de istemeyiz ancak bazı cümleler bir tarafın ağzına pay veriyor. Hali hazırda eli maşalı bekleyen bir güruh var, sistem kötü diye yazan birisi olsa evet leş, berbat, çok kötü diye karalama yapıyorlar. Benim genel rahatsızlığım buna.

Top Bottom