2 ayda nasıl 2500 mesaj yazdınKoskocaman FAIL yazısı çıkıcak ekrana.
gerçekten efsane hatalar çıkmaya başladı hergün buna benzer konular çıkıyorDesenize İtopya hiç güvenilir değil kara listeye ekledim bu siteyi
Arkadaşımınki sözde test edilmişdi bozuk çıktı hiç açılmıyor değişim yapılacak , benimkinde keza bozuk çıktı 14 saat bekle 1 saat benzin yak 4 defa adam gibi test etseler keşkeDesenize İtopya hiç güvenilir değil kara listeye ekledim bu siteyi
Arkadaşım anlattı durumu kuruyla getirin bakalım dediler değişirler herhaldeDeğişim nasil yapılacak firma ile konuşuldu mu
Saçmalık çoçuk şehir dışından almıştı birde bida uğraşıcak itopya dan Abdullah reis olmasa önünden geçmemDeğişim nasil yapılacak firma ile konuşuldu mu
herkes yardımcı olmaya calısıyo iyi hoşta, arkadaş bu sistemlerin böyle gelmemesi lazım gaminggenden sistem aldım her şey hazır kuruluydu güncelleme bile yapmıslardı tüm driverlara. İtopya ne zaman ucuza mal verse afedersin bokunu cıkarıyo yani, sürekli bişeyler eksik. Normal degil bu yani artık düzeltmeleri lazım kendilerini.Birde 100 TL alıyorlar kurulum için test için saçma sapan iş
3559*2 ayda nasıl 2500 mesaj yazdın
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçekten efsane hatalar çıkmaya başladı hergün buna benzer konular çıkıyor
Crystal Disk Mark olması lazım. onu deneyin.Ssd testi nasıl yapılır belki sorun ondadır onada bakıyım
Harbiden he bende gaming den aldım. Adamlar ekran kartı güncellemesini bile atmışlar ya şaşırmıştım bayaherkes yardımcı olmaya calısıyo iyi hoşta, arkadaş bu sistemlerin böyle gelmemesi lazım gaminggenden sistem aldım her şey hazır kuruluydu güncelleme bile yapmıslardı tüm driverlara. İtopya ne zaman ucuza mal verse afedersin bokunu cıkarıyo yani, sürekli bişeyler eksik. Normal degil bu yani artık düzeltmeleri lazım kendilerini.
Birde crystaldiskinfo yapıp ssd modelinizi yazar mısınızBöyle çıktı nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonuç ne alama geliyor sorun yok demek mi