Neler Yeni

Sorunlu G4 yardım !!!

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Aslında firma ile alakalı da değil. Sonuç itibari ile firma bu ürünlerin üretimini yapan bir kurum değil. Donanımsal olarak tabi ki de testler daha sağlam yapılabilir ancak, donanımsal testlerin bazılarıda zaman ve bazı süreçleri gerektiriyor. Bir tane sistemi alıp 1 hafta oturup test etme şansları yok, zaten sorun çıkan sistemlerde de yardımcı oluyorlar. Kimsenin sorun yaşamasını elbette bizler de istemeyiz ancak bazı cümleler bir tarafın ağzına pay veriyor. Hali hazırda eli maşalı bekleyen bir güruh var, sistem kötü diye yazan birisi olsa evet leş, berbat, çok kötü diye karalama yapıyorlar. Benim genel rahatsızlığım buna.
Test konusuna katılmıyorum tek , 100 TL para veriyorum testleri yapılsın diye böyle 5 dk lık test ise para almasınlar o zaman, para alıyorlar isede adam gibi test yapsınlar

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Test konusuna katılmıyorum tek , 100 TL para veriyorum testleri yapılsın diye böyle 5 dk lık test ise para almasınlar o zaman, para alıyorlar isede adam gibi test yapsınlar
Ben sistemi satın aldığımda test parası vermedim, sanırım siz ek olarak bu parayı verdiniz? Böyle bir durum varsa, test için ödemenizin iadesini talep edebilirsiniz. En doğal hakkınız.

Farway

80+ Silver
Windows mu baştan başlıyor yoksa sadece ekran mı gidiyor

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Başka sistem olsaydı sorun çıkma ihtimali sıfır mı olacaktı? Teknolojik ürün bu, en lüks üründe dahi sorun çıkma ihtimali vardır.a

Sıkıntılı olduğunu bile bile bir ürün göndereceklerini sanmıyorum. Çünkü dönüp dolaşıp itopyanin eline gidecek eğer sıkıntı çözülmezse.
Bura
Ben sistemi satın aldığımda test parası vermedim, sanırım siz ek olarak bu parayı verdiniz? Böyle bir durum varsa, test için ödemenizin iadesini talep edebilirsiniz. En doğal hakkınız.
Sanırım al sat yapmak için aldınız ve sistemin elinizde kalacağından korkuyorsun burada açıkça İtopya suçlu satışlarda da problemli bir firma olduğunu gösterdi şimdide sistemlerinde problem çıktı diğer sitelere göre bu sitede hesaplı olmasının demek ki var bir nedeni! Tahmin ettiğim kadarıyla İtopya bu sistemleri hızlıca birleştirip adam gibi test yapmadan göndermiş belki çoğunun montajında sorun var bu kadar fazla siparişi bir kaç günde hazırlamak öyle kolay değil çünkü bu satışları bir kaç ay önceden planlayıp sistemleri hazırlayıp güzel bir şekilde test edip, sürücülerini yükleyip öyle satışa sunmaları lazım ayrıca tüketici her zaman haklıdır.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Beyler PC yi iki gündür kullanıyorum fakat saatte 1 felan rasgele ekran gidiyor siyah oluyor ve geldiğinde sıfırlanmış oluyor kapanıp açılmış gibi oluyor ama kasadaki fanlar gitmiyor sebebi nedir yardım ?
@Abdullah Hacıgül
@pickpocket
İlk Olarak MemTest86 Testini Yaparmısınız Burdan Nasıl Yapılıcağına Bakabilirsiniz Test Birkaç Saat Sürücektir.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
İlk Olarak MemTest86 Testini Yaparmısınız Burdan Nasıl Yapılıcağına Bakabilirsiniz Test Birkaç Saat Sürücektir.
Memtest64 yaptım 40 dk farklı test ise bunuda yapıyım

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Top Bottom