SmhDiff!
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 198
Servise neden göndermediniz? Ben dahil coğu kisinin ramleri değişti. Ayrı olarak benim işlemcim de değişmişYoo hala görüntü gidiyor gelince de her şey kapanıyor
Servise neden göndermediniz? Ben dahil coğu kisinin ramleri değişti. Ayrı olarak benim işlemcim de değişmişYoo hala görüntü gidiyor gelince de her şey kapanıyor
Ben de almıştım. Lol ve Cs Go'da yüklüydü sistemdeHarbiden he bende gaming den aldım. Adamlar ekran kartı güncellemesini bile atmışlar ya şaşırmıştım baya
Ne alaka abdullahın evinin altında sistem parçaları mı üretiyor ? Firmalarla anlaşıp sadece aracı olup fiyatta ve erişimde kolaylık sağlıyor ki her malzemenin belirli bir hata ya da sorunlu çıkma payı var buna abdullah napabilir ?Abi Abdullah in sistemlerinde neden bir sıkıntı çıkıyor hep .d
Başka sistem olsaydı sorun çıkma ihtimali sıfır mı olacaktı? Teknolojik ürün bu, en lüks üründe dahi sorun çıkma ihtimali vardır.Abi Abdullah in sistemlerinde neden bir sıkıntı çıkıyor hep .d
Sıkıntılı olduğunu bile bile bir ürün göndereceklerini sanmıyorum. Çünkü dönüp dolaşıp itopyanin eline gidecek eğer sıkıntı çözülmezse.Ben Abdullah bir şey demedim ben sisteme diyorum itopya nedense Abdullah in ürünlerini bazen sıkıntılı gönderiyor
Aslında firma ile alakalı da değil. Sonuç itibari ile firma bu ürünlerin üretimini yapan bir kurum değil. Donanımsal olarak tabi ki de testler daha sağlam yapılabilir ancak, donanımsal testlerin bazılarıda zaman ve bazı süreçleri gerektiriyor. Bir tane sistemi alıp 1 hafta oturup test etme şansları yok, zaten sorun çıkan sistemlerde de yardımcı oluyorlar. Kimsenin sorun yaşamasını elbette bizler de istemeyiz ancak bazı cümleler bir tarafın ağzına pay veriyor. Hali hazırda eli maşalı bekleyen bir güruh var, sistem kötü diye yazan birisi olsa evet leş, berbat, çok kötü diye karalama yapıyorlar. Benim genel rahatsızlığım buna.Ben Abdullah bir şey demedim ben sisteme diyorum itopya nedense Abdullah in ürünlerini bazen sıkıntılı gönderiyor