sorunu bilen yazsın lütfen

Reaksiyon skoru
4
arkadaşlar ben bilgisayarı bazen ilk açtığım zaman nedense kasa çalışıyor mouse çalışıyor klavyeninde ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor nasıl bir sıkıntı anlamadım gerçekten açılmayınca baya bi uğraştırıyo beni fişlerini falan çıkartıp takıyorum ve rami çıkartıp takıyorum ve geliyor neden olabilir acaba

Ramda oksitlenme olabilir alt parlak kısmını silgi ile sil

Ramlerin uçlarını silgiyle sil.Kablolarda temazsızlık da olabilir bi kontrol et.

Ramda oksitlenme olabilir alt parlak kısmını silgi ile sil
sildim dodostum ama bazen yine yapıyor çok can sıkıcı bir durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramlerin uçlarını silgiyle sil.Kablolarda temazsızlık da olabilir bi kontrol et.
bir video da bios pilinden de olabilir diye duymuştum sizce ondan dolayı olabilir mi ?

ram ekran kartı gibi ögeleri silgi ile silin sadece sarı altın gibi olan kısımlarını kasa içerisinde toz birikmiş olabilir kasa tozunu atmak için hava tutun kablo içlerini üfürerek temizleyin aynı sorun devam ediyorsa işletim sistemini tekrar kurmadan önce başlangıç onarmayı başlatın yine aynı sorun varsa format atıp donanımlarınızı güncelleyin sorun çözülecektir.

ram ekran kartı gibi ögeleri silgi ile silin sadece sarı altın gibi olan kısımlarını kasa içerisinde toz birikmiş olabilir kasa tozunu atmak için hava tutun kablo içlerini üfürerek temizleyin aynı sorun devam ediyorsa işletim sistemini tekrar kurmadan önce başlangıç onarmayı başlatın yine aynı sorun varsa format atıp donanımlarınızı güncelleyin sorun çözülecektir.
sağolun teşekkürler deneyeceğim

RAM'leri ve ekran kartının alttaki parlak kısımlarını silgi ile güzelce zarar vermeden silin hocam bir de monitör kablosunu kontrol edin aynısı arkadaşım da olmuştu RAM'leri felan güzelce silmiştik ama sıkıntı kablodaydı.

RAM'leri ve ekran kartının alttaki parlak kısımlarını silgi ile güzelce zarar vermeden silin hocam bir de monitör kablosunu kontrol edin aynısı arkadaşım da olmuştu RAM'leri felan güzelce silmiştik ama sıkıntı kablodaydı.
ram ve ekran kartını sildim ve yine aynı sorunu alıyorum bazen neden çözemedim durumu

Statik elektrik yüklenmiş olabilir. Fişi prizden çek yada bilgisayarın güç kablosunu çıkar ve açma düğmesine 10-15 saniye basılı tut.

Eski bir RAM varsa eski ram i yükle. çalışırsa ram lerde sıkıntı vardır

Geri