Öneri Sorunum çözüldü

Etiketsiz ürüne böyle davranmaları çok normal. Sen bu sorunu başta yaşadığında göndermemişsin. O zaman gönderseydin sorununu zaten çözerlerdi. Arızalı ürününü bekletmişsin. Üstüne üstlük etiketi de yok. Nereden aldığını kendi ürünleri olduğunu nereden bilecekler ? Notebook'un kendisi olsa serisi içine gömülü fakat etikette böyle bir şey yok. Burada hata sizin. Kendinizi bir de firma yerine koyun size etiketsiz ne olduğu belli olmayan bir adaptör gelse işlem yapar mısınız ?
Hocam öncelikle normal falan değil tüketicisini seven bir firma böyle seylerin takibini yapiyordur zaten ne olduğu belli değil yanliş ifade yaninda gonderilen sarj adaptöru şekliyle içinde bir sey yaziyorsa vs. Ordan görebilirler zaten dediğim gibi benimle iletisime gecerek sorunumu çözdüler tüketiciyi seven firma olmasalardi hiç bunuda yapmazlardı onlarada sizede teşekkurler

Arkadaşlar selamlar yaklaşık bir sene önce 50 bin liraya Game Garaj Slayer3 7XL-4060 laptopu satın aldım ancak kullandıktan 3 ay sonra sarj adaptörüm bozuldu prize takınca direk laptopa sarjı vermiyor yaklaşık 10 15 kere sokup çıkar yaptıktan sonra sarj veriyordu bilgisayarla işlerim olduğu için garantiye o zaman gönderemedim yeni gönderme fırsatım oldu onda da laptop kullananlar bilir adaptör ısındığı için etiketi üzerinde çok dayanamıyor yapışkanı çıkıyor garantide bana kutuyla , faturasıyla göndermeme rağmen ürün üzerinde etiket olmadığı için işleme alamayacağını söyledi yani böyle basit bir olayda bile üstünden gelemiyorlar size tavsiyem gamegarajdan uzak durmanız şimdi gidip yine kendi cebimden adaptör alacağım.

//Arkadaşlar gamegaraj iletişime geçerek sorunumu çözdü onlarada sizede herkese çok teşekkür ederim

https://m.n11.com/game-garaj-slayer...4hz-173-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-P570594105
Abi nasıl adaptör vermişler yanına ? En dandik adaptörlerin bile yazısı dayanır. Yazı da yok gerçi etiket var sadece. Benim Casper'ın adaptörü de öyle kaliteli değil ve ısınıyor ama etikette gram oynama yok. Adaptörüde fason markalardan ürün alırsanız genelde markalar üretmiyor zaten, (Asus, Lenovo gibi markalardan almazsanız) belli başlı firmalar 2 3 tanecik var onlar laptoplarda dönüp duruyor. Örneğin, Lite on, Chicony.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz yeni yeni tekel olmaya başlayan yerlerde nedense hep servis garanti sorunları var başınız ağrımasın istiyorsanız vatan mediamarktan devam.
Güzel öneriymiş ama o mağazalarda pek ucuza ürün bulunmuyor çoğu internet ortalamasının üzerinde fiyat veriyor. Çok nadir internet ortalaması fiyat görüyorsunuz onlarda laptoplar bazında konuşacak olursam belli markalar Casper gibi. Ben Asus TUF A15 fiyatları 33K civarıyken teknosa vatanda 40K olduğunu gördüm aynı ürünün.

Son düzenleme:
Abi nasıl adaptör vermişler yanına ? En dandik adaptörlerin bile yazısı dayanır. Yazı da yok gerçi etiket var sadece. Benim Casper'ın adaptörü de öyle kaliteli değil ve ısınıyor ama etikette gram oynama yok. Adaptörüde fason markalardan ürün alırsanız genelde markalar üretmiyor zaten, (Asus, Lenovo gibi markalardan almazsanız) belli başlı firmalar 2 3 tanecik var onlar laptoplarda dönüp duruyor. Örneğin, Lite on, Chicony.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel öneriymiş ama o mağazalarda pek ucuza ürün bulunmuyor çoğu internet ortalamasının üzerinde fiyat veriyor. Çok nadir internet ortalaması fiyat görüyorsunuz onlarda laptoplar bazında konuşacak olursam belli markalar Casper gibi. Ben Asus TUF A15 fiyatları 33K civarıyken teknosa vatanda 40K olduğunu gördüm aynı ürünün.
Kampanya falan olunca artik oradan alıyoruz

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Geri