Slavanatta
80+
- Reaksiyon skoru
- 194
Sorunum Çözüldü
Son düzenleme:
hocam buldum bunlarmışEn fazla 35 yazması gerekiyordu. Taahüt edilen hız 35 MBPS'e kadar ibaresiyle satılır. Modeminizi resetleyip tekrar deneyin. Sorun düzelmezse altyapınız kaynaklı hız kaybediyor olabilirsiniz.
Modem arayüzüne girip (198.168.. gibi olan urlden) hat değerlerinizi burada paylaşın, yorumlayalım. Snr margin, hat zayıflaması gibi değerler kaynaklı hız kaybı yaşıyor olabilirsiniz.
onu bende fark ettim az çokDeğerler Allah'a emanet. 4 zayıflama değeriyle 28 MBPS alabilmişsin çok kötü. Ya bina içi kablon çürümüş ya da dışarıdaki kablolarda sorun var.
servis sağlayıcımla bir görüşeyim o zaman hocam teşekkürlerDeğerler Allah'a emanet. 4 zayıflama değeriyle 28 MBPS alabilmişsin çok kötü. Ya bina içi kablon çürümüş ya da dışarıdaki kablolarda sorun var.
Evet kayıt oluştur baksınlar bi.servis sağlayıcımla bir görüşeyim o zaman hocam teşekkürler
ankastreden yani binadaki internet kutusundan evine kablolama yapman gerek dsl kablosunu çektirmen lazım evine modemine kadarhocam buldum bunlarmış
ama sen bi arıza kaydı oluştur yinedeservis sağlayıcımla bir görüşeyim o zaman hocam teşekkürler
tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz içinankastreden yani binadaki internet kutusundan evine kablolama yapman gerek dsl kablosunu çektirmen lazım evine modemine kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama sen bi arıza kaydı oluştur yinede
önemli değiltamamdır hocam çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için
Altyapın kaynaklı 35mbps hız alamıyorsun. Bunun belli başlı sebepleri olur. Saha dolabına olan mesafeden kaynaklı olduğunu zannetmiyorum, mesafe aldığın hızı düşürür örneğin 100 mbps yerine 35 almana sebep oluyor. Bina tesisatı veya binaya bağlanan soketteki oksitlenme veya kabloların soyulmasından sinyaller birbirini etkiliyor gibi. Tabii iç tesisat kabloları çürümüş bile olabilir.hocam buldum bunlarmış