Sosyal Fobi

Bir de kulaktan dolma tavsiyelere bilimsel gerçekliği olmadığı sürece uymayın. Bu sizi ileriye götürmek yerine daha da bu durumun içine düşmenize sebep olur.
Mesela okulda sosyal kulüplere üye ol doğru bir tavsiyedir ama zamanı vardır sizin durumunuza göre yapılma basamağı vardır aksi hslde ters tepebilir. BdT bu sıralamayı yapar.
Mesela oyunlardan başla yanlış bir öneridir zaten sosyal fobisi olan birisinin kendini en rahat hissettiği alan sanal ortamdır. Kendini orda sosyalleşiyorum zanneder ancak bu sosyalleşmek değildir gerçek manada.

Benim saçlarım uzun iken göz teması kuramıyorum niye bilmiyorum, saçlarım omzumdaydı sırf bu yüzden gittim 3 gün önce kestim. Artık yoruyor ve zaman alıyor, tamam bu sefer uzatacağım diyorum 7-10 ay sonra dayanıp kesiyorum. :D
tam bi saçların uzamasında çirkinleşme evresi var sen o zaman kestiriyosun ne tam uzun olmuş nede tam oturmuş kafaya çok kötü gözüküyor o evrede herkes dayanamıyo kestiriyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fitness git ordaki herkesle arkadaş ol hareketleri falan sor hedefine odaklan aşırı özgüvenin artar fitnessla beraber

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,078
Üyeler
190,309
Son üye
Burak12ze
Geri