Bro hayırlı olsun. .dMerhabalar daha kucuk bir litlem olmasına ragmen guzel paralar kazanmaya basladım arkadaslar alırım bı hayırlı olsun )
Hayırlı olsun ama hocam nedir bu gizemsosyal medyada güzellik merkezi mi açtınız
![]()
Nasıl bi kazanç elde ettiniz hocamhocam motivasyon ve borsa trader vıdeoları falan yapıorum onerılerde falan bulunuyorum para kazanma vıdeoları falan aksatmıstım biraz ama orası patlayınca geri dondum zaten mesgul oldugum işler var
hepınıze tsk arkadaslarguzellık salonu falan degıl ya
![]()
profile bakınca niye terörist vibe alıyorum özür dilerim ama.Merhabalar daha kucuk bir litlem olmasına ragmen guzel paralar kazanmaya basladım arkadaslar alırım bı hayırlı olsun )
Pov : smmumzanihocam motivasyon ve borsa trader vıdeoları falan yapıorum onerılerde falan bulunuyorum para kazanma vıdeoları falan aksatmıstım biraz ama orası patlayınca geri dondum zaten mesgul oldugum işler var
hepınıze tsk arkadaslarguzellık salonu falan degıl ya
![]()
profile bakınca niye terörist vibe alıyorum özür dilerim ama. AHAHSDHASHDASHDH KNK ESKI FOTO VE KALITE BAKSANA :d COOOK ESKI YA 13 SENELIK![]()
AZ BİŞEY TOPRAK KKOÇ HOCAM SUANLIK :d NORMAL VİDEO GELİRİ FALAN PARA KAZANMAYA ACILDI HESAP SONRA VIDEOLARDAN 2 3 TANE DE PATLATINCA AKMASADA DAMLIYOR AMA NORMALDE ISIM WEB SİTESİ FALAN YAPIYORUM UYGULAMA YAZILIM FALANNasıl bi kazanç elde ettiniz hocam
Bune?litlem