Neler Yeni

Souls başlangıcı için ne oynanır?

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Bütçe
1000
RAM 32GB
SSD veya HDD modeli 1TB
Ekran kartı rtx 4050
İşlemci i5 12450HX
Elden Ring denedim. 40 kere öldüm. Sadece 1 boss kesebildim 3 saat sadece loot yapmama rağmen. Bana Elden Ring'den daha kolay böyle alışmak için oynayabileceğim bir souls oyun önerir misiniz?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Görkem çetinkaya
RAM 32GB
SSD veya HDD modeli 1TB
Ekran kartı rtx 4050
İşlemci i5 12450HX
Elden Ring denedim. 40 kere öldüm. Sadece 1 boss kesebildim 3 saat sadece loot yapmama rağmen. Bana Elden Ring'den daha kolay böyle alışmak için oynayabileceğim bir souls oyun önerir misiniz?
Herkes souls oynayacak diye bise yok dosfum. Ds1 ile basla ds serisini bitir sekiro bak sonra elden ring

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes souls oynayacak diye bise yok dosfum. Ds1 ile basla ds serisini bitir sekiro bak sonra elden ring
Elden rıngde 0 kez ölerek 3 boss yendim az önce sorun mimic tear açmamammış. Şimdi mimic çağırarak oynuyorum çok rahat.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Görkem çetinkaya
Elden rıngde 0 kez ölerek 3 boss yendim az önce sorun mimic tear açmamammış. Şimdi mimic çağırarak oynuyorum çok rahat.
Ama onerim ds ile basla cunku elden ringin ne kadae buyuk oldugunu o zaman anlarsib
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de sekiro da kesin oyna elden ringden belki daha zor olabilir

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Elden Ring.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
RAM 32GB
SSD veya HDD modeli 1TB
Ekran kartı rtx 4050
İşlemci i5 12450HX
hocam bütün ds serilerini kaç kere ng+ ladım sıkılmadan usanmadan severek oynayabileceğin şekil bence bu şekildir subjektif olarak. (ilk ds3 den başla aşağıya doğru git)
DS3
DS1
DS2
(oynama şans var ise) demon souls
sekiro
elden ring

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Görkem çetinkaya
hocam bütün ds serilerini kaç kere ng+ ladım sıkılmadan usanmadan severek oynayabileceğin şekil bence bu şekildir subjektif olarak. (ilk ds3 den başla aşağıya doğru git)
DS3
DS1
DS2
(oynama şans var ise) demon souls
sekiro
elden ring
Bu da olabilir cunku ds2 ve ds1 souls fanboylari haric pek sevilmez. Hype oyunu ds3 olmustur. Demon souls sadece ps de var emulatorle fln ugrasip oynayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
Bu da olabilir cunku ds2 ve ds1 souls fanboylari haric pek sevilmez. Hype oyunu ds3 olmustur. Demon souls sadece ps de var emulatorle fln ugrasip oynayabilirsin.
ilk defa ds serisini oynayacak birinin ds2 ve ds1 ile seriye baslar ise kesinlikle zevk alacagini dusunmuyorum o yuzden boyle bir siralama yaptim ozellikle grafikler mekaniksel olarak vb. etkenlerden dolayi

hocam sormasi ayip oyuna yeni basladim dedin spoiler vermek gibi olmasin da mimic teari nasil yeni basladiginda buldun Ash leri kastettin herhalde

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Görkem çetinkaya
ilk defa ds serisini oynayacak birinin ds2 ve ds1 ile seriye baslar ise kesinlikle zevk alacagini dusunmuyorum o yuzden boyle bir siralama yaptim ozellikle grafikler mekaniksel olarak vb. etkenlerden dolayi
Evet mekanik olarak zaten cok bi derinlik beklemeye gerek yok. Dier souls oyunlarinda ds cok yok. Sekiro haric

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
Evet mekanik olarak zaten cok bi derinlik beklemeye gerek yok. Dier souls oyunlarinda ds cok yok. Sekiro haric
ds2 de kesinlikle yok dumduz kos bitir gibi oldugunu dusunuyorum ama ds1 de cok puzzle gibi yerler var hocam insani cileden cikarak sekil.misal ben ilk ds1 oynadigimda gutterda oyunu silmistim 1 ay sonra yuklemistim 😀😀

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Görkem çetinkaya
ds2 de kesinlikle yok dumduz kos bitir gibi oldugunu dusunuyorum ama ds1 de cok puzzle gibi yerler var hocam insani cileden cikarak sekil.misal ben ilk ds1 oynadigimda gutterda oyunu silmistim 1 ay sonra yuklemistim 😀😀
Evet evet o dogru hocam mekanik olarak karakter animasyonlari vs onlardan bahsettim

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Ama onerim ds ile basla cunku elden ringin ne kadae buyuk oldugunu o zaman anlarsib

Bir de sekiro da kesin oyna elden ringden belki daha zor olabilir
Tamamdır teşekkürler

hocam sormasi ayip oyuna yeni basladim dedin spoiler vermek gibi olmasin da mimic teari nasil yeni basladiginda buldun Ash leri kastettin herhalde
Ashler dediğin şey şu kurtlar küçük dinazor 2 tane gardiyan falan çağırma var onlar mı. Onlar diyorsan yanlış demişim ash olacak mimic değil.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Elden ring ile devam et bitirince dark souls 3'e geçersin Elden ring'den daha kolay olan oyun dark souls 2 olsa gerek.
RAM 32GB
SSD veya HDD modeli 1TB
Ekran kartı rtx 4050
İşlemci i5 12450HX

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,975
Üyeler
161,533
Son üye
panha0
Top Bottom