🔥İndirim Soundpeats Air 4 Pro 1235TL (Yurt dışı)

bende cekicem birtane o zmn tesekkurler reis parolpara olayı ne birde yazmıslarda 500 iade nasıl oluyor
hesap aciyorsun 400 tl geri iade veriyor ilk odemende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende cekicem birtane o zmn tesekkurler reis parolpara olayı ne birde yazmıslarda 500 iade nasıl oluyor
kulakligi alirken paralopara kartini kullansaydin 400 tl geri iade vericekti cekerdin

kulakligi alirken paralopara kartini kullansaydin 400 tl geri iade vericekti cekerdin
daha almadım 2 tane alcam yapmaya degicek birsey varrmı

birde parayı cekmesi gecmi suruyor siparis tamamlandı ama hala para cekmedi

birde parayı cekmesi gecmi suruyor siparis tamamlandı ama hala para cekmedi
Amazon ne zaman onaylarsa o zaman cekiliyor para

daha almadım 2 tane alcam yapmaya degicek birsey varrmı
cashback olayi guzel sadece hesap acaip icine para atiyorsun 10 dk surmez hesap acip para gondermen hangisinden alicaksin 2 tane

mesela ben kafede kullanırken sol taraf dıs sesi neredeyse gecirmiyor ama sag tarafta biseyler duyulabiliyor bu gelen seslerle ilgili mi ? yani sanki sol 35db ses kesiyoken sag taraf 30 gibi
Kendisi otomatik ayarlamaya çalışıyor ama beceremiyor. reset atınca geçiyor genelde.

Urun size geldimi

Urunu amazon yurtdisindanmi aldiniz
Ben geçen yılın başında aldım. 1.5 sene oldu

hangi tonda var bass odakli olarak hangisi daha iyi mikrofon icin capsule 3 pro aldim digerinide alabilirim ama pil suresi cok az geldi suanda anker 4 nc kullaniyorum
Çok fazla bas arayan biri değilim o yüzden çok detaylı cevap veremiyom. Mikrofon olarak capsule 3 pro çok daha iyi. Air 4 pro nun mikrofon berbat değil günü kurtarır. Mikrofon çok önemliysse 3 pro daha mantıklı. Anker air 4 pro dan bazı konularda daha iyi bazılarında daha kötü. Pil kullanıma bağlı tamamen bana yetiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri