🔥İndirim Soundpeats Air 4 Pro 1235TL (Yurt dışı)

Gürültü önleme biraz sıkıntılı çalışıyor onun haricinde pek problem yok iyi

melobuds alacaktım qcy e guvenmedi ztn acil ihtiyacım yok yurtdısı hic alısveris yapmadım ne tavsiye edersin param cope gitsin istemiyorum
yurtdışı alışveriş yapmanın bir sakıncası yok bence alın . Daha mantıklı alternatif yok. Tr den alcaksanız 800 tl soundpeats T3 pro alabilrisiniz. Ama ciddi fark olur kalite konsunda. 1.5k ya nothing cmf buds 1 alsanız bile bundan iyi kalitede sese sahip olamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gürültü önleme biraz sıkıntılı çalışıyor onun haricinde pek problem yok iyi
Ortalama göre değişiyor. Otobüs tren gibi yerlerde dengesiz. Onun sebebi muhtemelen adaptif bir anc ye sahip olması . Marka pil ömrünü uzatmak için yapmıştır. Ama bir önceki air 3 pro daha stabildi.

yurtdışı alışveriş yapmanın bir sakıncası yok bence alın . Daha mantıklı alternatif yok. Tr den alcaksanız 800 tl soundpeats T3 pro alabilrisiniz. Ama ciddi fark olur kalite konsunda. 1.5k ya nothing cmf buds 1 alsanız bile bundan iyi kalitede sese sahip olamazsınız.

Ortalama göre değişiyor. Otobüs tren gibi yerlerde dengesiz. Onun sebebi muhtemelen adaptif bir anc ye sahip olması . Marka pil ömrünü uzatmak için yapmıştır. Ama bir önceki air 3 pro daha stabildi.
air 4 pro ile capsule 3 arasinda cok fark varmi ses kalitesi konusunda

air 4 pro ile capsule 3 arasinda cok fark varmi ses kalitesi konusunda
fark var çok aşırı değil ama hissedilir miktarda. Capsule 3 pro mikrofon pil dışında almak için sebep yok

mesela ben kafede kullanırken sol taraf dıs sesi neredeyse gecirmiyor ama sag tarafta biseyler duyulabiliyor bu gelen seslerle ilgili mi ? yani sanki sol 35db ses kesiyoken sag taraf 30 gibi

fark var çok aşırı değil ama hissedilir miktarda. Capsule 3 pro mikrofon pil dışında almak için sebep yok
hangi tonda var bass odakli olarak hangisi daha iyi mikrofon icin capsule 3 pro aldim digerinide alabilirim ama pil suresi cok az geldi suanda anker 4 nc kullaniyorum

Urun size geldimi

mesela ben kafede kullanırken sol taraf dıs sesi neredeyse gecirmiyor ama sag tarafta biseyler duyulabiliyor bu gelen seslerle ilgili mi ? yani sanki sol 35db ses kesiyoken sag taraf 30 gibi
Urunu amazon yurtdisindanmi aldiniz

Urun size geldimi

Urunu amazon yurtdisindanmi aldiniz
amazon yurt disindanda alinsa urunun garantisi var en kotu para iadesi yapiyorlar firmaya sordum garanti kapsaminda urun firmayla iletisime gecebiliyorsunuz

Geri