yurtdışı alışveriş yapmanın bir sakıncası yok bence alın . Daha mantıklı alternatif yok. Tr den alcaksanız 800 tl soundpeats T3 pro alabilrisiniz. Ama ciddi fark olur kalite konsunda. 1.5k ya nothing cmf buds 1 alsanız bile bundan iyi kalitede sese sahip olamazsınız.melobuds alacaktım qcy e guvenmedi ztn acil ihtiyacım yok yurtdısı hic alısveris yapmadım ne tavsiye edersin param cope gitsin istemiyorum
Ortalama göre değişiyor. Otobüs tren gibi yerlerde dengesiz. Onun sebebi muhtemelen adaptif bir anc ye sahip olması . Marka pil ömrünü uzatmak için yapmıştır. Ama bir önceki air 3 pro daha stabildi.Gürültü önleme biraz sıkıntılı çalışıyor onun haricinde pek problem yok iyi
air 4 pro ile capsule 3 arasinda cok fark varmi ses kalitesi konusundayurtdışı alışveriş yapmanın bir sakıncası yok bence alın . Daha mantıklı alternatif yok. Tr den alcaksanız 800 tl soundpeats T3 pro alabilrisiniz. Ama ciddi fark olur kalite konsunda. 1.5k ya nothing cmf buds 1 alsanız bile bundan iyi kalitede sese sahip olamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ortalama göre değişiyor. Otobüs tren gibi yerlerde dengesiz. Onun sebebi muhtemelen adaptif bir anc ye sahip olması . Marka pil ömrünü uzatmak için yapmıştır. Ama bir önceki air 3 pro daha stabildi.
fark var çok aşırı değil ama hissedilir miktarda. Capsule 3 pro mikrofon pil dışında almak için sebep yokair 4 pro ile capsule 3 arasinda cok fark varmi ses kalitesi konusunda
mesela ben kafede kullanırken sol taraf dıs sesi neredeyse gecirmiyor ama sag tarafta biseyler duyulabiliyor bu gelen seslerle ilgili mi ? yani sanki sol 35db ses kesiyoken sag taraf 30 gibiOrtalama göre değişiyor. Otobüs tren gibi yerlerde dengesiz. Onun sebebi muhtemelen adaptif bir anc ye sahip olması . Marka pil ömrünü uzatmak için yapmıştır. Ama bir önceki air 3 pro daha stabildi.
hangi tonda var bass odakli olarak hangisi daha iyi mikrofon icin capsule 3 pro aldim digerinide alabilirim ama pil suresi cok az geldi suanda anker 4 nc kullaniyorumfark var çok aşırı değil ama hissedilir miktarda. Capsule 3 pro mikrofon pil dışında almak için sebep yok
Urun size geldimiyurtdışı alışveriş yapmanın bir sakıncası yok bence alın . Daha mantıklı alternatif yok. Tr den alcaksanız 800 tl soundpeats T3 pro alabilrisiniz. Ama ciddi fark olur kalite konsunda. 1.5k ya nothing cmf buds 1 alsanız bile bundan iyi kalitede sese sahip olamazsınız.
Ortalama göre değişiyor. Otobüs tren gibi yerlerde dengesiz. Onun sebebi muhtemelen adaptif bir anc ye sahip olması . Marka pil ömrünü uzatmak için yapmıştır. Ama bir önceki air 3 pro daha stabildi.
Urunu amazon yurtdisindanmi aldinizmesela ben kafede kullanırken sol taraf dıs sesi neredeyse gecirmiyor ama sag tarafta biseyler duyulabiliyor bu gelen seslerle ilgili mi ? yani sanki sol 35db ses kesiyoken sag taraf 30 gibi
amazon yurt disindanda alinsa urunun garantisi var en kotu para iadesi yapiyorlar firmaya sordum garanti kapsaminda urun firmayla iletisime gecebiliyorsunuzUrun size geldimi
Urunu amazon yurtdisindanmi aldiniz
evetUrunu amazon yurtdisindanmi aldiniz
Urun geldimi peki
evet 1 haftadir kullaniyorumUrun geldimi peki
kargoda fln bir sorun ciktimi onerirmisiniz bu fiyata pekievet 1 haftadir kullaniyorum
Bende aldım suan kargoya verildikargoda fln bir sorun ciktimi onerirmisiniz bu fiyata peki