🔥İndirim Soundpeats Capsule 3 Pro 1235TL (Yurt dışı)

Bu kısım böyle olacaktı, yazım yanlışı oldu. Silikonlu olanların müzik deneyimi farklı olur anlamında. Air 4 alınabilir.
Bende öyle dusunuyom silikonlu cmf Buds pro 2 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle dusunuyom silikonlu cmf Buds pro 2 var
Turtle beach 700 gen 2 (2 tane)

Realfit f3

Baseus ma10

Hyperx cirro buds pro

G435

Razer barrucuda

Attackk shark l90

Cmf buds pro 2

Kdz edx pro

Xiamu buds play 6

Havit h612

Havit tws970

Razer tws rgb (150 dolarlık yd ürünü )

Baseus e5

Aklıma gelenler (aktif elimde hepsi)
Elimde bunlar var bı yerde yaziyodu kopyaladim silikonsuz tek kulaklık var bu mantıklı gibi

Samsung Buds fe mi bu mu hangisi daha iyidir fiyatları aynı baz alırsak

Samsung Buds fe mi bu mu hangisi daha iyidir fiyatları aynı baz alırsak
Özellikle Samsung cihaz varsa Buds FE. Samsung cihaz yoksa da Buds FE tercih edilebilir.
https://consumer.huawei.com/tr/headphones/freebuds-se-2/

şunu kullanıyom 2 yıldır mikrofonu çöp oldu, aynısını alacaktım bunu görünce bir düşündüm,

bu fiyata gönderdiğiniz kulaklığa alternatif varmı yoksa şuan en mantıklı fp ürün olarak tercih edilebilir mi ?
1.2k bareminde alternatif şu anlık yok sanırım eşit kulvarda olan. İkisi ayrı bu arada, birisi silikonlu birisi silikonsuz. Performansı beğeniliyor genel olarak.
Mikrofon kalitesi, çabuk bozulması falan. Servise verecem daha inşallah 6 ay oldu, alalı da 10 ay oldu.
Böyle bir durum da olabiliyor. Kalite kontrol konusunda daha zayıf bir marka sanırım. Diğerlerine göre bozulma ihtimali çok yüksek olmasa da daha yüksek görünüyor. Bozuk çıkmayan da memnun ediyor gayet.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Xiaomi Redmi Buds 6 alacaktım onun yerine bunu tercih ettim, doğru bir karar olmuş mu sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,451
Üyeler
174,155
Son üye
Oğuz51223
Geri