Neler Yeni

Source 2'den ne bekliyordunuz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,190
İsim
a l p e r
Uygunsuz davranış
Ya beyler su yorumlarda goruyorum da aklinizdan zorunuz mu var? adam demis ki smoke mekanigi gelmis source 2 diye yutturuyorlar yazmis.
Spastik cocuk adamlarin zaten hali hazirda anlik 1m oynanan oyunu var. sence riske girip oyuna yeni silah ne biliyim yeni spray falan eklenmesini mi bekliyordunuz?
pubg mi bu yani? 6 ayda bi silah geliyo pubgye oyunun hali ortada 200k oynaniyo oynanmiyo.

cs2 updatei de oyuncular sıkıldı artik dedi grafiklerden o degisti bir iki kucuk mekanik geldi smoke kan efekti vs en onemlisi sub-tick 128 tickten daha iyi bir tickrate geldi. samimi soyluyorum haritalar silahlar spray falan degisseydi oynamazdim.

r4NG3r

80+ Silver
Ya beyler su yorumlarda goruyorum da aklinizdan zorunuz mu var? adam demis ki smoke mekanigi gelmis source 2 diye yutturuyorlar yazmis.
Spastik cocuk adamlarin zaten hali hazirda anlik 1m oynanan oyunu var. sence riske girip oyuna yeni silah ne biliyim yeni spray falan eklenmesini mi bekliyordunuz?
PUBG mi bu yani? 6 ayda bi silah geliyo pubgye oyunun hali ortada 200k oynaniyo oynanmiyo.

cs2 updatei de oyuncular sıkıldı artik dedi grafiklerden o degisti bir iki kucuk mekanik geldi smoke kan efekti vs en onemlisi sub-tick 128 tickten daha iyi bir tickrate geldi. samimi soyluyorum haritalar silahlar spray falan degisseydi oynamazdim.
Sub tick olayı yeterli.Gerisi ekstra benim için

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
PUBG mi bu yani? 6 ayda bi silah geliyo pubgye oyunun hali ortada 200k oynaniyo oynanmiyo.

ben denedim beta şuanda ancak ilerde tekrar deneyimlemek lazım şuan benim gözüm alışkın olmadığı için kötü geldi ne yalan söyliyeyim

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
ben en sevmedim şey şu smok yanma şekli o bomba atınca sönmesi değil smok efekti çok Brawl Stars gibi olmuş molotofta aynı şekil

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
ben denedim beta şuanda ancak ilerde tekrar deneyimlemek lazım şuan benim gözüm alışkın olmadığı için kötü geldi ne yalan söyliyeyim
Evet ya benimde gözüm buna hiç alışkın değil biraz daha sade yapsalar ve şu kan olayını fazla abartmasalar iyi. Ayrıca skinler bana ölü gibi geldi yâni fazla canlı görünmüyor

Nexson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Karaca
Daha oyun çok yeni düzeltirler güzel yaparlar hocam.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Evet ya benimde gözüm buna hiç alışkın değil biraz daha sade yapsalar ve şu kan olayını fazla abartmasalar iyi. Ayrıca skinler bana ölü gibi geldi yâni fazla canlı görünmüyor
evet skinler daha parlaktı csgoda gözüm alışsada call of dutye benzemiş bune

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,520
Üyeler
161,078
Son üye
Lawuente
Top Bottom