evet evet problem yaratmaz sitedeki diğer psuları görmekte fayda var linkini atarmısınız ?Bir kere topladım bir ton sıkıntı oldu iyice bakmadan almak istemiyorum sana attığım 850 w msi psu uygun yani dimi
evet evet problem yaratmaz sitedeki diğer psuları görmekte fayda var linkini atarmısınız ?
Atılmıyor sitenin ismi burda yazılmıyor snrjievet evet problem yaratmaz sitedeki diğer psuları görmekte fayda var linkini atarmısınız ?
Sitenin ismi sonundaki ordan bakıyorum kasa bu parçalara uygundur değil mi ve Soğutucu seçmedim ordan Bi Soğutucu tavsiye edermisinAtılmıyor sitenin ismi burda yazılmıyor snrji
corsair rm850e bulunuyor ona bakabilirsin.Atılmıyor sitenin ismi burda yazılmıyor snrji
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sitenin ismi sonundaki ordan bakıyorum kasa bu parçalara uygundur değil mi ve Soğutucu seçmedim ordan Bi Soğutucu tavsiye edermisin
Ben aslında sogutucuyu hava sogutucusu kullanmayı düşünüyorum özellikle en çok tercih edilen ve iyi performans veren onlar yanilmiyorsamcorsair rm850e bulunuyor ona bakabilirsin.
sıvı soğutucu olarak bunu :
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360
hava soğutucuları pek beğenmedim.
Corsair 850w RMe var ondan bahsettiniz galiba psu içincorsair rm850e bulunuyor ona bakabilirsin.
sıvı soğutucu olarak bunu :
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360
hava soğutucuları pek beğenmedim.
Ben aslında sogutucuyu hava sogutucusu kullanmayı düşünüyorum özellikle en çok tercih edilen ve iyi performans veren onlar yanilmiyorsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair 850w RMe var ondan bahsettiniz galiba psu için
Öyle yapıcam hava soğutucusunu biliyorum hangisi olduğunu ama link atarsaniz sevinirimaynen öyle psu o hava soğutucusunu farklı bir siteden phantom spirit almanı öneririm montajı çok zor değil.
Öyle yapıcam hava soğutucusunu biliyorum hangisi olduğunu ama link atarsaniz seviniri
kasa iyi tabii ki onda sorun yok ama sanırım üst tarafta 360mm desteği yok ilerde sıvı soğutma almak isterseniz mecbur öne takacaksınız.Çok teşekkür ederim bu hava soğutucu kasaya uygunmudur ve özellikle sormak isterim kasa iyi mi
Sıvı soğutma asla almak istemem hava soğutucu bence hepsinden iyikasa iyi tabii ki onda sorun yok ama sanırım üst tarafta 360mm desteği yok ilerde sıvı soğutma almak isterseniz mecbur öne takacaksınız.
evet öyle ama bazı 360mm ler cidden çok güzel bende aynı fikirdeyim.Sıvı soğutma asla almak istemem hava soğutucu bence hepsinden iyi
Dediğiniz hava soğutucu çok güzel thelevet öyle ama bazı 360mm ler cidden çok güzel bende aynı fikirdeyim.
Bazı arkadaşlar ısrarla r7 9700x İşlemci al aynı performans hatta daha iyi dediler doğru mu pekievet öyle ama bazı 360mm ler cidden çok güzel bende aynı fikirdeyim.