Neler Yeni

Sözleşme Bitiyor Hangi Firmayı önerirsiniz

YazılımKafa

80+ Gold
VDSL kullanıyorsun, Telekomun verdiği modemi kullanmak zorunda değilsin zaten sen onun taksitlerini bitirip artık senin olmuştur.
Hangi firmaya geçersen geç, transfer olacağın için kimsenin gelmesine gerek yok, örneğin Turknet e de geçsen Millenicom a da geçsen Telekom altyapısıyla geçeceksin ve sadece sana yeni bir kullanıcı adı ve şifre verecekler. onu girip yeni servis sağlayıcısından hizmet alacaksın.
Tahmini bir 10 dk internetsiz kalacaksın
Hepsinde aynı değil. Örneğin kablonette tt kullanıyor ama devir yapmıyor. Kapatıp ordan yeni abonelik yapıyorsun. Onun dışında netspeed direk aktarıyor. O çok rahat . Diğerlerini bilmiyorum

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Hepsinde aynı değil. Örneğin kablonette tt kullanıyor ama devir yapmıyor. Kapatıp ordan yeni abonelik yapıyorsun. Onun dışında netspeed direk aktarıyor. O çok rahat . Diğerlerini bilmiyorum
Yazdığımı okursan "Transfer olarak" demişim.
O kadar taahhütsüz firma varken Telekom dan çıkıp kablonet e geçmek zaten mantıksız.(Kablonetin kendi altyapısı değilse) Hali hazırda yine Telekom altyapısını kullanacak

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
VDSL kullanıyorsun, Telekomun verdiği modemi kullanmak zorunda değilsin zaten sen onun taksitlerini bitirip artık senin olmuştur.
Hangi firmaya geçersen geç, transfer olacağın için kimsenin gelmesine gerek yok, örneğin Turknet e de geçsen Millenicom a da geçsen Telekom altyapısıyla geçeceksin ve sadece sana yeni bir kullanıcı adı ve şifre verecekler. onu girip yeni servis sağlayıcısından hizmet alacaksın.
Tahmini bir 10 dk internetsiz kalacaksın
hiç anlamıyorum ki internetten. hangi firmayı önerebilirsin

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
hiç anlamıyorum ki internetten. hangi firmayı önerebilirsin
ADSL kullanırken Turknetten Millenicom a geçmiştim, memnun kaldım,
Şu an TT Fiber kullanıyorum. Eylül de sözleşmem bitecek yine Millenicom a geçeceğim. Neden?
1. Turknete göre daha kurumsal olması. Millenicom bir SOCAR iştirakidir
2. Aradığımda muhatap bulabildiğim bir Müşteri Hizmetleri var, Turknette Online İşlemler den kayıt açıp mesajlaşıyorsun. Ben Turknet e Gigafiber gelmediği sürece geçmem, Telekom altyapısı ile burnumdan getirdi. Ne TT de ne Millenicomda sorun yaşamazken Turknet tövbe ettirdi.
Bölgesel olarak farklılık gösterebilir.

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
ADSL kullanırken Turknetten Millenicom a geçmiştim, memnun kaldım,
Şu an TT Fiber kullanıyorum. Eylül de sözleşmem bitecek yine Millenicom a geçeceğim. Neden?
1. Turknete göre daha kurumsal olması. Millenicom bir SOCAR iştirakidir
2. Aradığımda muhatap bulabildiğim bir Müşteri Hizmetleri var, Turknette Online İşlemler den kayıt açıp mesajlaşıyorsun. Ben Turknet e Gigafiber gelmediği sürece geçmem, Telekom altyapısı ile burnumdan getirdi. Ne TT de ne Millenicomda sorun yaşamazken Turknet tövbe ettirdi.
Bölgesel olarak farklılık gösterebilir.
millenicom altyapı sorgulama baktım bizim ev görünmüyor. bilgilerimi verdim arayacaklar. türktelekom hariç diğerlerine razıyım artık.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,769
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Ttnet o modemi verdi diye kullanmak zorunda değilsin. Internetten daha iyi modem alıp kulllanabilirsin . Bende turknete yeni geçtim aylık 400 taahhütsuz. Eğer beğenmezsem milenicoma geçeceğim.
Ayrıca firma değişikliği için internet hizmet numarası uzerinden değişiklik yapıyorlar. E devlette yazıyor. Gelip kurulum yapmasına gerek yok . Sadece id ve şifre ile modem arayüzünden ayarliyorsun .

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Ttnet o modemi verdi diye kullanmak zorunda değilsin. Internetten daha iyi modem alıp kulllanabilirsin . Bende turknete yeni geçtim aylık 400 taahhütsuz. Eğer beğenmezsem milenicoma geçeceğim.
Ayrıca firma değişikliği için internet hizmet numarası uzerinden değişiklik yapıyorlar. E devlette yazıyor. Gelip kurulum yapmasına gerek yok . Sadece id ve şifre ile modem arayüzünden ayarliyorsun .
Vdsl olduğu için %100 aylık taksitler şeklinde faturaya yansıtmışlardir. Evet zorunlu değil vdsl de ama Fiber de seve seve veriyorlar. Kullansan da kullanmasan da o haracı ödüyorsun. Padişahım çok yaşa

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
turknet öneririm millenicom iyi bir iss değil bu arada altyapında sorun varsa türk telekom altyapısı kullanan hangi issye geçersen geç düzelmez hat değerlerini atarsan yardımcı olayım.

Gif Man

80+ Gold
Kablonet kullanıyorum 4 yıl oldu internetim bu 4 yıl içinde 3 defa kesildi oda akşam 3 de falan download upload söyledikleri gibi kaldı hep ping sorunu olmadı memnunum fiyatlarda fena değil 600 liraya 1000mbps kullanıyorum
Çok Pahalı !

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
turknet öneririm millenicom iyi bir iss değil bu arada altyapında sorun varsa türk telekom altyapısı kullanan hangi issye geçersen geç düzelmez hat değerlerini atarsan yardımcı olayım.
nasıl atacağım hat değerlerini

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,769
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Vdsl olduğu için %100 aylık taksitler şeklinde faturaya yansıtmışlardir. Evet zorunlu değil vdsl de ama Fiber de seve seve veriyorlar. Kullansan da kullanmasan da o haracı ödüyorsun. Padişahım çok yaşa
Fiber ne hocam :D ben daha 35 mbps net kullanıyorum . Keşke Fiber olsa da aylık 1k para ödemeye de razıyım :)

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
türk telekom altyapısı kullanacakmış türknet ve milencom. 72mb altyapı hızımız varmış. biri 280+1k modem diğeri 400tl istiyor sence hangisi daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,858
Üyeler
167,728
Son üye
memird59
Top Bottom