Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Ekler

• 1736781120345.png
    1736781120345.png
    43.5 KB · Hit: 48
Allah korusun zaten FETÖ bunlar sayesinde izleyici kazandı bizler de saf gibi izledik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu resimdeki frekansı giriyorsunuz ve kanalı izliyorsunuz bu kadar basit
Sorun girmek değil tam olarak nereden girip ekleyecem

Normal yayın umarım test yayınından daha iyi olur bazen sinyal gidiyor mesela. Cocotama animesini adam akıllı izleyemedim test yayını yüzünden ama İnazuma Eleven animesini hiç sıkıntı olmadan izledim. Bu kanalın Cocotama'ya bir alerjisi var galiba :D
Ayrıca kanalın altında güzel bir jenerik vardı onu da bir anime bitmeye yakın kullanırlar diye düşünüyorum.
Bu kanalın güzel bir potansiyeli olacağına inanıyorum kimse sansür falan demesin evet sansürler saçma ben de kabul ediyorum ama biz baya çizgi diziyi sansürlü izledik çocukken bu kanalı da sansürlü izlemenin de pek sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Sen 2025 de dizinin başlayacağı saate kendini ayarlayıp tv başında yarım saat reklam izler misin? kimse izlemez
izlemez tabi ne uğraşacak 20 dakka bölüm 3-4 dakka filler 16 dakka yarısı kadar reklamla ugrasırmı insan

İnşallah Spacetoon TV Türkiye Versiyon'da Reklam Jeneriği Olmaz,Tıpkı TRT Çocuk'ta Reklam Jeneriği Olmadığı Gibi Olur

İnşallah Spacetoon TV Türkiye Versiyon'da Reklam Jeneriği Olmaz,Tıpkı TRT Çocuk'ta Reklam Jeneriği Olmadığı Gibi Olur
Reklam olmadan nasıl hayatta kalacaklar acaba? TRT Çocuk devletin o yüzden bi şekilde maliyeti hallediyorlar.

Keşke Bari Kanal 19 Ocakta Bakıma Girseydi Ve 20 Ocak'ta Bakım Bittikten Sonra Açılırdı

Geri